raducioiu Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 salut!la aceasta masina de spalat nu stiu cum schimb programele de spalare,selectorul de programe este f putin iesit si nu-l pot rasuci,am incercat sa le schimb ptin apasari succesive(tot nu vrea).nu am gasit nici in manualul de utilizare cum selectez programele.multumesc anticipat pt ajutor! Link spre comentariu
florinellll Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 1)Apesi butonul power 2)Apesi pe butonul acela argintiu si se vor aprinde succesiv ledurile in jurul lui 3)Apesi butonul start si..................minune masina functioneaza Successe Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2015 deci prin apasari succesive ale selectorului de programe pot selecta programele?nu prin rotire?si atunci de ce prin apasarea succesiva a sel de programe nu se schimba programele,nu am reusit sa ajung la centrifuga de exemplu! Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2015 care buton argintiu?poate nu vorbim despre aceeasi masina de spalat!rufe!aratami-l intr-o poza! Link spre comentariu
gilica1 Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Daca ai gasit acest forum, urmeaza acest link http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200906/20090626200343593/wm_8500_NMW.NHW.pdf bafta Link spre comentariu
florinellll Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Cand tastezi power se aprinde afisajul? Daca da ,si totusi nu poti selecta programele inseamna ca este defecta Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2015 cand apas power afisajul se aprinde,apare 2H,inchid hubloul,dau start si masina incepe sa spele.am incercat sa-i fac o recalibrare,asa cum am gasit in man de utilizare,a facut-o.dar tot nu pot selecta si alte programe in afara de cel existent prin apasarea succesiva a sel de programe.se poate sa fie blocata asa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum