Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat samsung wf8508

raducioiu

Postări Recomandate

salut!la aceasta masina de spalat nu stiu cum schimb programele de spalare,selectorul de programe este f putin iesit si nu-l pot rasuci,am incercat sa le schimb ptin apasari succesive(tot nu vrea).nu am gasit nici in manualul de utilizare cum selectez programele.multumesc anticipat pt ajutor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raducioiu

4

• florinellll

2

• gilica1

1

Top autori în acest subiect

deci prin apasari succesive ale selectorului de programe pot selecta programele?nu prin rotire?si atunci de ce prin apasarea succesiva a sel de programe nu se schimba programele,nu am reusit sa ajung la centrifuga de exemplu!

Link spre comentariu

cand apas power afisajul se aprinde,apare 2H,inchid hubloul,dau start si masina incepe sa spele.am incercat sa-i fac o recalibrare,asa cum am gasit in man de utilizare,a facut-o.dar tot nu pot selecta si alte programe in afara de cel existent prin apasarea succesiva a sel de programe.se poate sa fie blocata asa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări