Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Heart rate monitor - help!

Vizitator akkad

Postări Recomandate

Salut,sunt absolut nou in electronica si am cumpărat:- Adafruit Flora 2 (microcontroller)- Adafruit Neopixels (leduri)- Adafruit Bluefruit LE (modul Bluetooth)- BME280 (senzor ambiental)Mai vreau sa adaug un senzor de puls, dar problema e ca nu mai am niciun pin liber si nici nu știu ce senzor de puls as putea sa adaug.Sfaturi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lutza2

4

• nico_2010

2

Vizitator akkad

Sunt destul de stresat, nu mai e nevoie sa masor :)Vreau sa fac un device si sa masor diverși factori in timpul exercițiului fizic.HRM e o metoda clasica de quantificare a efortului fizic, dar din încheietura mâinii nu se pot obține date îndeajuns de corecte.GSR e un fel de "breakthrough" in domeniu. Nu prea se bagă nimeni să-l folosească pentru ca nu sunt date suficiente. Așa ca ma bag eu, lol.E un proiect personal. Ești interesat/ă?

Link spre comentariu

Eu credeam ca vrei la repaus. Am unul care merge foarte bine. Din pacate softul este mai mult demo si nu am reusit sa il imbunatatesc.

Poate gasesc vreun softist mpe aici sa ma ajute sa pun o iesire seriala din arduino pe bluetooth.

Link spre comentariu

Nici aparatele serioase nu i-au pulsul prin metoda asta de la mana. Orice muschiulet care se misca genereaza potentiale electrice. Probabil ca pentru puls, metoda optica pe un vas de sange e mai buna. Daca nu incordez mainile pot sa pun electrozii si pe incheieturi si semnalul e curat.

De pinii digitali nu as avea nevoie. Sunt folositi numai pentru a detecta daca e proba conectata sau nu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări