Vizitator akkad Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Salut,sunt absolut nou in electronica si am cumpărat:- Adafruit Flora 2 (microcontroller)- Adafruit Neopixels (leduri)- Adafruit Bluefruit LE (modul Bluetooth)- BME280 (senzor ambiental)Mai vreau sa adaug un senzor de puls, dar problema e ca nu mai am niciun pin liber si nici nu știu ce senzor de puls as putea sa adaug.Sfaturi? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Ai pini suficienti pentru toate modulele enumerate, inclusiv pentru senzorul de puls. Vezi aici: http://pighixxx.deviantart.com/art/floraV1-388969311 posibilitatile de cdonectare Cauta la ICStation.com sau pe un alt site senzor de puls. Link spre comentariu
Vizitator akkad Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Multumesc nico.După ce m-am documentat un pic, am renunțat la ideea HRM.Acum caut un GSR sensor.Unde as putea găsi, sau e vreunul după care sa ma uit? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Aici: http://www.element14.com/community/groups/pumping-station-one/blog/2011/05/08/ouch-sensing-galvanic-skin-response-gsr au un exemplu simplu de senzor, pe care il poti realiza singur. Altfel la Seed Studio. Vrei sa determini starea de stres a cuiva (a ta)? Hi! Link spre comentariu
Vizitator akkad Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Sunt destul de stresat, nu mai e nevoie sa masor :)Vreau sa fac un device si sa masor diverși factori in timpul exercițiului fizic.HRM e o metoda clasica de quantificare a efortului fizic, dar din încheietura mâinii nu se pot obține date îndeajuns de corecte.GSR e un fel de "breakthrough" in domeniu. Nu prea se bagă nimeni să-l folosească pentru ca nu sunt date suficiente. Așa ca ma bag eu, lol.E un proiect personal. Ești interesat/ă? Link spre comentariu
lutza2 Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Eu credeam ca vrei la repaus. Am unul care merge foarte bine. Din pacate softul este mai mult demo si nu am reusit sa il imbunatatesc. Poate gasesc vreun softist mpe aici sa ma ajute sa pun o iesire seriala din arduino pe bluetooth. Link spre comentariu
Vizitator akkad Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Buna lutza. Ce anume ai? Link spre comentariu
lutza2 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 2 module cu ad8232 Link spre comentariu
Vizitator akkad Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Poate fi pus pe Adafruit Flora? Link spre comentariu
lutza2 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 probabil, eu l-am pus pe uno. mini, nano si leonardo. Link spre comentariu
Vizitator akkad Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Poti lua pulsul de la încheietura mâinii? Ai incercat? Link spre comentariu
Vizitator akkad Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Problema e ca am 2 pini digitali liberi si atât. Vreau sa mai adaug un senzor, dar în afară de SPO2 nu stiu ce pot pune. Link spre comentariu
lutza2 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Nici aparatele serioase nu i-au pulsul prin metoda asta de la mana. Orice muschiulet care se misca genereaza potentiale electrice. Probabil ca pentru puls, metoda optica pe un vas de sange e mai buna. Daca nu incordez mainile pot sa pun electrozii si pe incheieturi si semnalul e curat. De pinii digitali nu as avea nevoie. Sunt folositi numai pentru a detecta daca e proba conectata sau nu. Link spre comentariu
Vizitator akkad Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Vinzi vreunul? As vrea sa incerc unul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum