toni69- Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 O rugaminte, cine poate sa-mi copieze filmul.. star trek ..noua generatie.. pe un stic sau altceva.. va multumesc observ ca nu se mai gaseste pe net sau poate nu am cautat bine dar sa fie tradus in romana orce sugestie e binevenita.va multumesc Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Se găsește toată colecția pe torente.....apoi dacă-l rulați cu BS Player, acela își caută singur subtitrările....numai cine nu caută cu adevărat nu găsește. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Se gaseste pe filelist de exemplu cu tot cu subtitrare, toate sezoanele. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 3.10 -Sunt interzise transmiterea si/sau solicitarea de informatii care ar putea incalca Legea Dreptului de autor precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. (de exemplu link-uri catre fisiere torrent, warez sau download direct cu continut ilegal, etc). Toate drepturile de autor(copyright) asupra materialelor atasate si afisate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor, orice material atasat in forum ca de alftel orice material publicat sau link spre un anumit material va fi considerat implicit ca aveti dreptul legal de a-l distribui. elforum.info nu isi asuma in nici un fel obligatia de a proteja materialele afisate sau atasate(hostate, uploadate) in cadrul forumului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru eventualele pagube suferite. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 (editat) @toni69-, ai PM, nu discutam aici ca ne gratuleaza @marian cu cateva avertismente de nu ne vedem, eu am deja 4 avertismente !. @marian, cate avertismente i-ai dat lui @validae pentru indicatia data de el?, sau moderatorii sunt scutiti ?. Editat Septembrie 25, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Intrucat nu a fost prezentat nici un link iar informatia prezentata nu prea incalca in nici un fel legea dreptului de autor nu vad de unde atata agitatie.Daca intradevar a fost postat vreun link ceva,ce a fost sters intre timp,greseala mea.Dar nici chiar asa.Cererea da,poate fi interpretata,insa raspunsurile fiind foarte evazive si generice nu incalca nici o regula.Au fost acum o saptamana sau doua,duminica parca 2 filme,urmatoare inca doua din seria Star Trek.Nu sunt 100% sigur dar parca pe Paramount Chanell.Probabil le vor relua. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 (editat) @gabiz_ro, hai ca ne departam de subiectul topicului, o dam in balarii, in discutii inutile si sterile, si ajungem la pubela, si poate ne/ma mai aleg cu cateva avertismente, ca asa se poarta si e la moda pe aici. Eu stiu ce spun din proprie experienta pe acest forum,. Pentru o intrebare asemanatoare cu cea a lui @toni69-, am fost taxat cu 3 avertismente, si pentru trimiterea catre torente sau similare, se pedepseste deasemenea cu avertismente (dar nu verbale/amicale) si zile pe bara, scrie in reglementul forumului. Daca nu ma crezi, intreaba-l pe Tălpău, sau citeste cu atentie citatul din regulament dat de @marian. Editat Septembrie 25, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Daca asa spui tu,Fie. Totusi ai citit tot mesajul meu? Nu era off-topic tot. Experiente placute-neplacute am avut si eu pe forum, nu sunt avocat,insa citatul din regulament nu poate afecta decat initiatorul topicului. Altfel ar fi ca si cum "unu" vine si intreaba de unde ia ceva "marfa" iar cel ce-i spune sa mearga "in alta parte" sa caute vreun "dealer" iese vinovat ca l-a trimis la cautat. Iesea vinovat daca-i spunea,mergi la adresa,intreaba de cutare etc.Dar asa? In fine vad ca unii parca vor sa candideze la posturi se sfinti. O seara buna in continuare. Ma retrag din astfel de situatii,un drac batran nu prea are sanse de sfintire. Stai asa ca Next generation e serie nu film. Cam greu sa incapa 7 sezoane a cate 25 de episoade aproximativ,pe un stick,altceva ar fi un HDD mai mare. Initial m-am gandit la Generation http://www.imdb.com/title/tt0111280/?ref_=fn_tt_tt_18 Insa acum recitind cu mai multa atentie vad ca e vorba de Next generation. http://www.imdb.com/title/tt0092455/?ref_=fn_tt_tt_7 La astea de pe IMDB sper ca nu are nimeni ceva de comentat,la link ma refer. Editat Septembrie 25, 2015 de gabiz_ro Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 citatul din regulament nu poate afecta decat initiatorul topicului... Exact de asta l-am si pus. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 (editat) Ca am revenit la subiect. Sunt un fan inrait Star Trek, am toate cele 5 serii Star Trek, toate cu subtitrare. 1. Star Trek -The Original Series (1966-1969) 9,71 GB 2. Star Trek -The Next Generation (1987–1994) 59,9GB 3. Star Trek - Deep Space Nine (1993–1999) 29,5GB 4. Star Trek - Voyager (1995–2001) 21,5GB 5. Star Trek - Enterprise (2001–2005) 28,3GB Star Trek Movies (12 filme) 9,27GB In total 158GB. Corect, @gabiz_ro, exista si filmul Star Trek Generation 1994 (al 7lea din seria filmelor). Pe cine il intereseaza, ma poate contacta in PM. Daca tot nu a fost off topic interventia lui @gabiz_ro, atunci sa mai zabovim putin asupra regulamentului. Acest regulament, ca si oricare lege, nu este perfect, este interpretabil, lasand la latitudinea moderatorului interpretarea lui, si cum moderatorul are barda in mana, face cum il taie capul, cum il duce mintea, sau cum il intelege si interpreteaza el. Fiecare intelegem si interpretam diferit un text, o lege, o exprimare. "(de exemplu link-uri catre fisiere torrent, warez sau download direct cu continut ilegal, etc)", citat din regulament. In viziunea mea, din citatul de mai sus extras din regulament, inteleg ca spunand si indrumand catre TORENTE la modul general, este o incalcare a regulamentului, caci daca scrii pe Google torente ti le arata imediat, iar cand faci trimitere catre torente, implicit insemna incalcarea dreptului de autor, chiar daca nu ai pus un link concret catre un anumit torent. Cu siguranta, daca ar fi postat un simplu user al forumului, ce a postat @validae, ar fi fost imediat gratulat cu cateva avertismente si cateva zile pa bara. Deci, raman la parerea mea, ca in acest caz atat initiatorul topicului cat si cel care l-a indrumat catre torente se fac vinovati de incalcarea regulamentului si trebuiesc sanctionati in egala masura, chiar daca unul este un simplu membru iar celalalt este moderator. Dar cum moderatorii sunt zei, ei nu gresesc, si ei, numai ei, au intotdeauna dreptate !. Editat Septembrie 26, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Eu nu am menționat explicit o adresă sau link spre un site anume, era doar o informație generală, ca și cum aș fi spus ,,se găsește în piața din centru,, nu am specificat,, se găsește la adresa XYZ,,. Nu mă dau vreun ,,sfânt,, iar dacă postările respective deranjează, pot fi șterse fără nicio problemă, ori tot topicul. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 (editat) @validae, ti-am spus si in privat ce si cum, in aceasta problema. Dar cu siguranta si cu certitudine, iti spun ca daca faceam eu sau un alt membru simplu al acestui forum, o astfel de trimitere intr-o alta sectiune a forumului (nu spun care), doar pentru trimiterea sau recomandarea catre torente la modul general, as fi fost taxat imediat dur si cu intransigenta, iti pot da un exemplu concret, dar nu aici in public, ci in privat. @validae, nu am nimic personal cu tine, ba din potriva, chiar te admir si iti respect modul de a modera. Toata stima, @validae. Observ ca mai sunt si altii de aceesai parere cu mine, deoarece postarea mea anteriaora a fost apreciata. Editat Septembrie 26, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
spark Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 P2P_schimbul liber de fisiere este aprobat pe toate continentele inclusiv de comunitatea europeana comisia G Fisher din SUA a afirmat__"" in urma folosirii torrentelor nu s-au inregistrat pierderi semnificative in rindul producatorilor de softuri ( ca doar nu este piine sa o consume toata lumea) voi credeti ca daca vroia microsoft putea cineva sa cracuiasca un windows ( ba chiar ei te invita la download) free torrentelor (pardon P2P) sa nu fim ipocriti___99% dintre userii de pe acest forum foloseste softuri_________???????????? o seara buna la toata lumea Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Eu recomand lectura Legii 8/1996 cu privire la drepturile de proprietate intelectuala...nu prea scrie acolo ca un film imprumutat de la nasu`/vecinu`/downloadat de pe net, si vizionat in cadrul normal al unei familii ar fi "crima", doar punerea la dispozitia publicului, cu titlu oneros, a unei opere, e fapta ilicita. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Cu riscul de mai primi cateva avertismente, cu care deja m-am obisnuit, dupa cum am mai incercat sa spun, dar s-a sters, acest regulament, ca si oricare lege nu sunt prefecte, sunt perfectibile si interpretabile. Invocand legea dreptului de autor si a proprietatii intelectuale, atunci de ce aceste torente exista, de ce legiuitorii internationali nu le-au scos, de ce inca pot fi accesate?. Eu ofer gratuit, cu toata dragostea, toata colectia mea de filme SF, tutror acelora care si-o doresc, fara a cere nimic in schimb, nu fac comert, nu vand, tot asa si pe torente, nu se vinde nu se cumpara, nu se face comert, totul este la liber, si nu deranjeaza pe nimeni. Editat Septembrie 28, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum