dosa Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 pentru lucrul in atelierul de depanare tv, am nevoie de o sursa de 220v.ac, separata galvanic de retea. (ex: pentru a putea folosi osciloscopul in primarul chopperului ) intrebare: daca cumpar un stabilizator de tensiune din cele comercializate, de exemplu, la e-mag, sau altele similare, acestea au priza de iesire separata galvanic de retea? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Nu cred ca alea au separare galvanica.Eu folosesc cel din poza. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Cumpara traf separator, nu ai nevoie de mai mult de 100W si poti avea toata increderea in el, nu in prostiile de la emag si altii. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 De foarte multe ori e nevoie de mai mult de 100W.Dupa mine cu 1000W poti spune ca esti cat de cat acoperit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum