alint Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 cine stie cum se face, sau daca este posibil sa folosesti un hands free bluetooth la mai multe telefoane.este vorba de Nokia hs26w Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 in acelasi timp? Altfel, nu vad de ce nu ar merge din moment ce e compatibil cu respectivul tel. si ii faci setarile necesare. Link spre comentariu
alint Postat Februarie 21, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2007 da, in acelasi timp Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 Nu cred ca merge, atata timp cat nu a fost proiectat pt. asa ceva. Nu cred are cum pt. ca si handsfree-ul trebuie sa comunice cu telefonul, sa-i transmita tel. cand apesi pe buton ca sa stie sa raspunda etc .si astfel trebuie mai intai sa se sincronizeze semnalele si apoi sa transmita si nu cred ca se pot sincroniza la mai multe in acelasi timp(daca nu a fost proiectat sa faca asta) Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Cum a spus si Adrian Luben, daca bluetoothul nu a fost proiectat sa suporte mai multe conexiuni in paralel, nu te poti conecta. Am la serviciu un modul bluetooth care suporta maxim 15 conexiuni in paralel (ca mai mult de 3 in paralel n-am facut niciodata, asta e partea a 2-a). M-a uimit ca stie si asta, pentru mirifica suma de 45 lei cat a costat. Link spre comentariu
alint Postat Februarie 26, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2007 Uite ce scrie la nokia"How many connections can the Nokia Wireless Headset HS-26W have?Up to eight devices can be paired with the Nokia Wireless Headset HS-26W, with only one user having an active connection at a time. The most recent pairing is automatically the active one. If all eight pairing places in the headset are full, the oldest pairing is replaced by the new pairing."asta odata si :"Can an active call be switched from the Nokia Wireless Headset HS-26W to the paired phone without losing the call?Yes, by holding the answer/end button for a few seconds during the active call. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum