Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony STR-DE 435 belit

Vizitator Bwebwe

Postări Recomandate

Vizitator Bwebwe

:rade:  ma faci sa ma tavalesc de ras .............acuma dai vina pe nepoata ........esti de pomina :rade: BRAVOO ......barbate 

Man eu am 37 ani crezi ca rup tavanul cand ascult muzica , nu am dat vre-o data volumul la amp  mai  sus  de ora 9  (referitor la nepoata stateam cand am deschis topicul sa spun  o intreaga povestea, am spus pe scurt ce s-a intamplat ) crezand ca nu este de cat problema  sigurantei , si acum daca este sa fim seriosi nu intaleg de ce deveniti atat de agresivi de cate ori cate un afon in materi pune cateva intrebari , si va suparati de parca v-am ars voua amplificatoarele , sau parca de nervi ca am prajit vre-o  o scula de scula  mega hi-fi   este doar un low cost amplituner   cum isi permite orice  soft meloman :))

Oricum va multumesc pentru sfaturi  si pentru micile dojeniri  si va urez o seara buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări