Vizitator Bwebwe Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Salutare la toata lumea , va rog sa ma iertati daca nu am postat unde trebuie . Am un aplituner Sony STR-DE 435 la care am ramas fara o siguranta sau micro-siguranta nu stiu exact cum se numesc , nu stiu unde pot gasi , poate ma poate ajuta cineva 125 v 8 A scrie pe ea Link spre comentariu
Electronicserver Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 La orice magazin de electronice dar uite ce valori ai in manual: http://sportsbil.com/sony/STR/STR-D/STR-DE435_DE535_SE491_V424_V525_v1.1.pdf Link spre comentariu
Vizitator Bwebwe Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 La orice magazin de electronice dar uite ce valori ai in manual: http://sportsbil.com/sony/STR/STR-D/STR-DE435_DE535_SE491_V424_V525_v1.1.pdf Multumesc , dar am vrut sa spun ca sunt paralel cu electronica , unde sunt acele magazine , scuze nu glumesc , eu am desfacut amplitunerul dupa ce a intrat in protectie m-am uitat care este arsa am scos-o si am citit ce scrie pe ea dar de unde sa cumpar nu am nici cea mai mica idee Multumesc , dar am vrut sa spun ca sunt paralel cu electronica , unde sunt acele magazine , scuze nu glumesc , eu am desfacut amplitunerul dupa ce a intrat in protectie m-am uitat care este arsa am scos-o si am citit ce scrie pe ea dar de unde sa cumpar nu am nici cea mai mica idee M-am uitat si in manual ca aia prosti la poze ) Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Vezi ca siguranta aia nu s-a ars degeaba Eu iti recomand sa il duci la vreun centru de reparatii mai ales ca zici ca esti paralel cu electronica Editat Septembrie 22, 2015 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Bwebwe Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Vezi ca siguranta aia nu s-a ars degeaba Eu iti recomand sa il duci la vreun centru de reparatii mai ales ca zici ca esti paralel cu electronica Stiu de ce , am dat in el cu 4 boxe 120 w sinus el avand doar 100 per canal + un subwoofer pasiv bagat cu 2 boxe , placa sunet la pc trecuta de jumate la volum si fara sa-mi dau seama am dat si la el peste jumatate sunetul , prima oara am dat atat de tare mai bine spus extrem de tare si cam asta a fost Stiu de ce , am dat in el cu 4 boxe 120 w sinus el avand doar 100 per canal + un subwoofer pasiv bagat cu 2 boxe , placa sunet la pc trecuta de jumate la volum si fara sa-mi dau seama am dat si la el peste jumatate sunetul , prima oara am dat atat de tare mai bine spus extrem de tare si cam asta a fost 4 BOXE 8 A 2 boxe pe A si 2 boxe +sub 100 w pe B Idea era ca nu cred ca se merita sa dau intr-un service din Buc 100 ron pentru o sicuranta de 10 lei sau cat o fii Daca stiam vre-un electronist mai mergea , sunt patit cu un monitor led de 24 250 ron mi-a cerut sa-l repare si piesa am luat-o de pe ali-expres cu 1,99 e si mi-a pus-o un amic de aici de pe forum cu 2 beri datorie ca nu avea timp Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Singurele siguranţe de 8A sînt în secundarul care alimentează etajele finale şi alte chestii mai puţin importante. Concluzia: ai ars cel puţin un etaj final cu cheful respectiv. Ca fapt divers, pe viitor vei fi mai atent cu amplifurile, mai ales că nu sînt construite ptr scandal ci să asculte şi omul o melodie în surdină. Nu contează acum siguranţa, aia costă sub 1Leu, important e că ai de schimbat tranzistorii finali şi vor costa o căruţă de bani. Link spre comentariu
Dominicue Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Stiu de ce , am dat in el cu 4 boxe 120 w sinus el avand doar 100 per canal + un subwoofer pasiv bagat cu 2 boxe , placa sunet la pc trecuta de jumate la volum si fara sa-mi dau seama am dat si la el peste jumatate sunetul , prima oara am dat atat de tare mai bine spus extrem de tare si cam asta a fost 4 BOXE 8 A 2 boxe pe A si 2 boxe +sub 100 w pe B Idea era ca nu cred ca se merita sa dau intr-un service din Buc 100 ron pentru o sicuranta de 10 lei sau cat o fii Mda...ai dreptate nu merita sa-l dai intr-un service pentru o siguranta ( asa crezi tu ) , insa a meritat sa dai in el pana a crapat ........... Puterea boxelor nu are nici o trebea cu ce s-a intamplat , mai degraba este vorba despre impedanta boxelor folosite si faptul ca ai dat cu semnal in amp pana la comanda HOPA ....pardon POC ........a si era sa uit faptul ca esti paralel cu electronica sau mai bine zis paralel in ce priveste folosirea unei amplificator .......... Concluzia ar fi .......CAPU FACE , CAPU TRAGE Cauta un electronist sa vada ce a mai crapat in afara de siguranta ( pt ca sigur a mai crapat si altceva ) , sau poti sa inlocuiesti tu siguranta si sa vezi ce efecte pirotehnice mai obtii Link spre comentariu
Vizitator Bwebwe Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Singurele siguranţe de 8A sînt în secundarul care alimentează etajele finale şi alte chestii mai puţin importante. Concluzia: ai ars cel puţin un etaj final cu cheful respectiv. Ca fapt divers, pe viitor vei fi mai atent cu amplifurile, mai ales că nu sînt construite ptr scandal ci să asculte şi omul o melodie în surdină. Nu contează acum siguranţa, aia costă sub 1Leu, important e că ai de schimbat tranzistorii finali şi vor costa o căruţă de bani. Multumesc frumos , sunt ca aia mici dupa ce au facut o prostie , sper sa pun siguranta si sa fie bine :( Link spre comentariu
gabiTV Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Pai decat sa dai " intr-un service din Buc 100 ron " apeleaza la amicul care te-a ajutat cu monitorul si rezolvi treaba cu " 2 beri datorie " !!! Link spre comentariu
Dominicue Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Multumesc frumos , sunt ca aia mici dupa ce au facut o prostie , sper sa pun siguranta si sa fie bine :( :rade: Bine zis .......ca aia mici .. Lasa siguranta si mergi unde trebuie cu el sa-l vada nenea doctorul de amplifuri ( electronist-ul ) Link spre comentariu
Vizitator Bwebwe Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Perfect adevarat ce spui tu , acum ce sa fac sai dau 2 palme la fund nepoatei mele ca deh a exagerat cu sunetul la o melodie , am gasit cu 350 ron olx acelasi model oare se merita asta reparat sau cumparat cel de pe olx ? Pai decat sa dai " intr-un service din Buc 100 ron " apeleaza la amicul care te-a ajutat cu monitorul si rezolvi treaba cu " 2 beri datorie " !!! Sper ca nu am jignit pe cineva cu cea ce am spus despre electronisti din buc , evident ca sunt si supermeseriasi printre ei dar nu ii cunosc eu si astia de pe la service cer in functie de cat de paralel pare omul in legatura cu problema pe care o are la aparatul cu care a ajuns in service Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 lasati omu in pace sa puna siguranta ca sa arda si boxele si dupa aia o sal coste o caruta de bani si doar lasa ca are omu bani ca doar pe el la mincat undeva sa umble si pe urma tot nu se va invata minte ca asa este in aceasta tara 1 Link spre comentariu
gabiTV Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Editat Septembrie 22, 2015 de gabiTV Link spre comentariu
Vizitator Bwebwe Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Ok , atunci intreb altceva , cunoasteti vre-un electronist serios in buc care sa-l poata repara, evident contracost Link spre comentariu
Dominicue Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Perfect adevarat ce spui tu , acum ce sa fac sai dau 2 palme la fund nepoatei mele ca deh a exagerat cu sunetul la o melodie , am gasit cu 350 ron olx acelasi model oare se merita asta reparat sau cumparat cel de pe olx ? Sper ca nu am jignit pe cineva cu cea ce am spus despre electronisti din buc , evident ca sunt si supermeseriasi printre ei dar nu ii cunosc eu si astia de pe la service cer in functie de cat de paralel pare omul in legatura cu problema pe care o are la aparatul cu care a ajuns in service ma faci sa ma tavalesc de ras .............acuma dai vina pe nepoata ........esti de pomina BRAVOO ......barbate Vezi ce zice un electronist despre cat te costa disctractia .....si cu Oleo-Xul ai grija ca si pe acolo sunt destule amplif-uri ciobanite si reparate de PARALELI in electronica Editat Septembrie 22, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum