ratza Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Probabil ultima din anul curent: https://distrusul.wordpress.com/2015/12/06/poteci-nu-prea-umblate/ Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Doamne, fratilor, ce bine v-a fost in drumetia asta!...cred ca ati respirat natura prin toti porii fiintei!...si ce locuri minunate!...zau ca va invidiez!...la mai multe! PS. Cind te intorci dintr-o drumetie ca asta parca esti spalat de toate pacatele... Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Din păcate, muntele e singurul mod în care mă pot detaşa de probleme şi în care pot refula tot. Mi-ar plăcea să mai găsesc măcar un alt mod care să nu necesite atîta timp şi care să fie la fel de relaxant. Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Ai încercat cu pescuitul? O baltă, un lac sau rîu nu ne putem plînge că nu avem. Dacă e timp și vreme o noapte petrecută pe malu bălții nu e rea. Relaxarea e garantată. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Relaxarea fizică da, nu și cea mentală. Vreau liniște în gînduri, iar pe baltă mă enervez. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Te inteleg perfect. Mediul din imediata apropiere nu te inspira? Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Ba da, am dealul lîngă mine. Doar că e cam scurt. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Nu la forme de relief ma refeream. Hai sa zicem anatomice. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Ăăă... nu. Deseori e una din sursele de stres, deși în ultimul an chiar am avut parte de liniște. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Am pricipit. Imi place blogul tau. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Mie nu, de aia încerc să devin mai bun. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Da,o poti lua si asa. Ăăă... nu. Deseori e una din sursele de stres, deși în ultimul an chiar am avut parte de liniște. Pe mine,cand ma scoate din balamale ii cant Hey Joe - Jimi Hendrix. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Sfîrşit de an încehiat cu o tură reuşită, zic eu. La anul sper să am parte de mult mai multe. https://distrusul.wordpress.com/2015/12/31/stincariile-betelului/ Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Seamana traseul facut de tine cu zonele de vanatoare din Apuseni. Pacat ca nu este zapada ca si-n alti ani; peisajul ar fi debordant de frumos! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Muntele e frumos in orice anotimp. Cind aveam arma, am fost la vinatoare,de mai multe ori si in muntii din jud Bistrita-Nasaud. Am ramas cu amintiri foarte placute. Fara arma, am fost de multe ori la munte. Asta a fost cindva ,demult. Editat Ianuarie 29, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum