Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amintiri din munţi

ratza

Postări Recomandate

Doamne, fratilor, ce bine v-a fost in drumetia asta!...cred ca ati respirat natura prin toti porii fiintei!...si ce locuri minunate!...zau ca va invidiez!...la mai multe!

PS. Cind te intorci dintr-o drumetie ca asta parca esti spalat de toate pacatele...

Link spre comentariu

Din păcate, muntele e singurul mod în care mă pot detaşa de probleme şi în care pot refula tot. Mi-ar plăcea să mai găsesc măcar un alt mod care să nu necesite atîta timp şi care să fie la fel de relaxant.

Link spre comentariu

Ai încercat cu pescuitul? O baltă, un lac sau rîu nu ne putem plînge că nu avem. Dacă e timp și vreme o noapte petrecută pe malu bălții nu e rea. Relaxarea e garantată.

Link spre comentariu

:rade:  Da,o poti lua si asa.

Ăăă... nu. Deseori e una din sursele de stres, deși în ultimul an chiar am avut parte de liniște.

Pe mine,cand ma scoate din balamale ii cant Hey Joe - Jimi Hendrix.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Toni Marginean

Seamana traseul facut de tine cu zonele de vanatoare din Apuseni. Pacat ca nu este zapada ca si-n alti ani; peisajul ar fi debordant de frumos!

Link spre comentariu

Muntele e frumos in orice anotimp. Cind aveam arma, am fost la vinatoare,de mai multe ori si in muntii din jud Bistrita-Nasaud. Am ramas cu amintiri foarte placute. Fara arma, am fost de multe ori la munte. Asta a fost cindva ,demult.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări