Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flash UMC 32-188G-GB-5B-TCU-UK

radu72

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

6

• Florinel TV

6

• radu72

5

• xtgs

3

Top autori în acest subiect

si eu sant multumit de postal nu am avut nici o buba cu el,si am 2 versiuni ,una comandata la inceput,si alta pentru un prieten care inca este la mine,si am folosit-o si pe aceea,singurile probleme au fost din cauza mea si a clestelui de conectare,in rest nu am avut probleme,dar cine stie,poate sant si serii cu probleme

Link spre comentariu

Mentionez faptul ca Postal 3 nu mi-a dat niciodata greseala.

Si TOTDEAUNA dau jos memoria de pe placa.

Ahh se duce placa ?Pai pentru scrieri multiple folosesc adaptoarele din poza ,pe accea mica cu pini

cositoresc memoria iar pe cealalta cu fire le cositoresc pe placa de baza.Sper ca ati inteles.

post-183806-0-54395000-1485017295_thumb.jpg

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

eu am scris in circuit 17mb60 sau, 17mb62 fara probleme,motivul este ca recent am cumparat cleste,si nu am apucat sa testez,si alte chassie,si daca tin minte bine am scris si in doua chassie chinezesti,un akira si .....ceva blaupunkt cred

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Merge dar nu al toate citite in circuit 24cxxx merge dar spi nu prea , merge doar cu tv in sby si nu la toate

Mentionez faptul ca Postal 3 nu mi-a dat niciodata greseala.

Si TOTDEAUNA dau jos memoria de pe placa.

Ahh se duce placa ?Pai pentru scrieri multiple folosesc adaptoarele din poza ,pe accea mica cu pini

cositoresc memoria iar pe cealalta cu fire le cositoresc pe placa de baza.Sper ca ati inteles.

Ce zici nui mai comod cu acest adaptor? https://www.okazii.ro/soclu-adaptor-soic8-to-dip8-a177566342

nu fac reclama , multumesc

Link spre comentariu

Daca ai un cleste bun , nu chinezarie , ioc rateuri.

Si unde gasesti un cleste bun? ca mai nou se gasesc doar stifturii

Cel mai bun este RT809F si H pentru citirea in circuit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări