Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flash UMC 32-188G-GB-5B-TCU-UK

radu72

Postări Recomandate

Buna ziua!Am un televizor UMC produs in Slovacia pentru Anglia care are flas.ul corupt,am incercat cred ca vre.o 10 soft.uri,nimic care sa se potriveasca exact la minunatia asta.

mainboard:T.MSD306.69A 12023

ecran:LTA320AN12

MemorieW25Q32FV

Excludem update soft,cumparat eeprom gata inscris...sa mai discutat in alte parti asta.Am incercat inclusiv softul de pe alt forum paralel,de Konka..de la colegul din Otopeni...ori nu l.am descarcat corect...cu ala nu mai face absolut nimic!A copiat cineva continutul la asa ceva??Tare bine ar fi...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

6

• Florinel TV

6

• radu72

5

• xtgs

3

Top autori în acest subiect

E foarte greu sa gasesti soft dedicat, pentru chinezaraia ta. Totusi daca din cele 10 soft-uri probate de tine, iti lucreaza telecomanda

originala, si ai o imagine necorespunzatoare(negativata), atunci singura optiune este intrarea in sm, si modifici optiuni-le la panel(la bite, lvds, sau

ce ai tu acolo, pentru panel) Meniu-ri de service pentru aceste chinezarii, iti dau eu.

Link spre comentariu

Merci pt interes ,dar in general la "chinezarii" in flash este trecut si tipul de panel,al meu fiind "pregatit HD",ce bin/uri am gasit erau pt Hd,ori FHd ori pt alte tipuri de ecran,nu recunoaste neam ecranul.defectul meu este prezentat in multe forumuri,pe net,toti pling dupa continutul memoriei(bin),drept pt care se vand memorii inscrise ca piesa de schimb pt asa ceva,insa dupa cum a mai precizat si alt coleg pe alt forum paralel...in Ro nu se livreaza.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări