vergil Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Acest CI are vreun echivalent? LA7848 . Este pentru cadre din tv . Multumesc , cu stima si respect . Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Nu cred ca are.Daca nu gresesc asta are si EW in el. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Se pare ca nu are echivalent , incearca la ,, cristronic '' !! Sau poate a modificat cineva etajul cu alt integrat Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 nu are echivalent uite o schema cu el Link spre comentariu
vergil Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) nu are echivalent uite o schema cu el C310 l-am schimbat fara rezultat . Am totusi o retinere ca ar fi defect CI-ul . dar asta e . Zic asta ptr ca nu este defect nimic din montajul aferent . Defectul se manifesta cu o dunga subtire 3/5mm orizontala . Tensiunea este buna 37v(inschema este 35v) Filtrajul este bun , bobinele de deflecsie bune . Poate fi vreo chichita pe care nu o stiu ? Prb este ca nu gasesc in zona acest ci . Multumesc . Editat Septembrie 21, 2015 de vergil Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 personal cred ca e defect are miv...ieftin.undeva la 5lei eu as lua 3-4 buc,sigur gasesti macar unul bun....ma refer acum la parerile contra ale unor colegi,dar si sa dai 50 lei in alta parte si sa fie stift...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum