Vizitator marius eu Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 am verificat nu este devalorizat nu imi dau seama de ce am tensiuni mai mici, o idee ceva Link spre comentariu
Vizitator marius eu Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Cu mufele de la deflexie pe orizontala si verticala imi pleaca inalta si am tensiuni ok in afara de cei 140v la iesirea din traf de linii am doar 94v. Cu oricare mufa bagata nu pleaca inalta. Sa fie trafu de vina?? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Poate fi traful defect.Trebuie testat Link spre comentariu
gmario Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Sigur nu ai inversat mufele de la deflexie intre ele ?........mufele de conectare sunt la fel. Link spre comentariu
Vizitator marius eu Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 nu am inversat ca nu sunt la fel! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Cu mufele de la deflexie pe orizontala si verticala imi pleaca inalta si am tensiuni ok in afara de cei 140v la iesirea din traf de linii am doar 94v. Cu oricare mufa bagata nu pleaca inalta. Sa fie trafu de vina?? Pleaca inalta? Sigur? Filamentul se aprinde? Link spre comentariu
gmario Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 nu am inversat ca nu sunt la fel! Nu stiu ce model de tv reparati dvs insa la modelul L6.1 mufele de la verticala si orizontala se pot schimba intre ele accidental singura diferenta fiind culoarea: Cea de la BO este maro iar cea de la BV este verde. Link spre comentariu
Vizitator marius eu Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 am schimbat trafu si la fel nu am tensiuni bune la iesire si acum nu imi mai pleaca inalta! Link spre comentariu
Vizitator marius eu Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 ce poate sa mai aiba chiar nu imi dau seama ?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Orice aparat care nu functioneaza are ceva.Sa-i vad pe cei care spun ca depaneaza fara osciloscop cum te indruma.Depanatorii nu detin solutii pt orice defect. Gandeste-te cate sute de tipuri de aparate exista.A fi electronist/depanator inseamna a sti cum functioneaza un aparat, a intelege apoi schema specifica a ceea ce are pe masa si isi face o strategie de masurare semnale. Fiecare masuratoare ii spune care este pasul urmator si pe acest lant poate ajunge la rezolvarea defectului.Nu este nicio diferenta intre depanare electronica si una mecanica sau investigatie medicala. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Incearca sa schimbi C2501. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 am schimbat trafu si la fel nu am tensiuni bune la iesire si acum nu imi mai pleaca inalt Puneti trafo schimbat inapoi si raspundeti la intrebarea ce v-am pus: ARE FILAMENT TUBUL sau NU?!?! Link spre comentariu
Vizitator Angelescu Constantin Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Din moment ce ai avut arsă puntea redresoare, este posibil ca aparatul să fi primit o tensiune mare pe alimentare. Acest lucru poate cauza defectarea optocuplorului 7420, ceea ce conduce la o comandă defectuoasă a BO. verifică cu osciloscopul toate formele de semnal din punctele de măsură aflate de la optocuplor până la final linii. Verifică D 6424,6426,R3425, T7421 și înlocuiește optocuplorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum