Blacksmith Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Iti dai seama ca nu se pupa. Simularea e doar asa ca sa-ti faci o idee... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Sau sperante desarte... Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Leco, exagerezi, nu zice nimeni ca rezultatele practice vor fi identice cu simularile, totusi tu lasi de inteles ca simularile sunt inutile, sau si mai rau daunatoare chiar, ceea ce evident este gresit, simularea te ajuta sa optimizezi atat cat se poate un circuit, fara costurile unor teste practice repetate, adica da, simulatorul este foarte util daca cunosti suficienta teorie si-l intelegi. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Leco, dacă atunci cînd faci simularea iei în calcul pierderile, inductanţe/capacităţi parazite, crosstalk, PCB şi alte mărunţişuri, s-ar putea să ai o surpriză babană şi să vezi că dă ca-n măsurătorile reale. EDIT: Pun şi-o poză, să fie mai clară treaba. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Asta daca nu incepe simulatorul sa tuseasca cu o schema atat de complexa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Da, Ratza, corect, dar de unde stii tu exact ce valori au inductantele si capacitatile parazite ale traseelor pcb, rezistente mlilohmice si restul? La surse de semnal mic si curenti mici, poate nu conteaza unele, dar la un etaj final de putere, unde discutam de curenti mari, chiar si peste 10A, orice chestie conteaza. Sa iti spun o intimplare, daca mai tii minte modulul de test de la V1. Cine realizase cablajul acela de test, nu tinuse cont de locul exact (punctul respectiv indicat de mine) de unde sa lege reactia negativa, o luase cu citiva cm de traseu de pcb mai in stinga. La anumite frecvente, peste 10kHz, daca puneam la test de sarcina capacitiva, in dreptunghiular, aveam niste "ringing" pe paliere, diferite fata de ceea ce trebuia sa fie. Simulatorul stie asta? Cum stiam eu sa pun valorile exacte, adica acea diferenta de lungime de PCB, in valoare de inductanta si rezistenta electrica? la rezultatul optim, am ajuns facind modificari pe PCB. Eu nu spun ca nu este bun un simulator, este foarte bun, per didactic, doar ca rezultatele alea cu multe zerouri care se obtin, nu sint chiar 100% reale in comparatia simulator versus piese pe PCB. Tot trebuie sa "bibilesti" un pic ca sa obtii rezultatul maxim. Mai luam in considerare si modelele spice diferite ale aceluiasi tranzistor facut de diversi producatori, sau problema clonelor, din ce in ce mai perfecte vizual fata de original? Pui in simulator, arata bine, pui piesele pe placa, dai drumul si o ia razna sau face poc. Bine, nu este vina simulatorului, dar vreau sa ajung ca tot piesa pe placa are ultimul cuvint de zis. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Si cine a zis ca nu e asa ? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Da, exact asa este Leco. Simulatoarele nu sunt decat o scula ca oricare alta. Nu fac electronica in locul tau. Crezi ca vreun softist foarte bun e in stare sa faca un amarat de amplificator daca nu stie electronica pe bune ? Poti sa-ti iei orice televizor 4k cu cele mai frumoase actrite, nu va reusi sa te mangaie ca o femeie reala, chiar mai uratica. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Mai am si eu o intrebare. Stiu ca rezistenta care baga cel mai mult zgomot in amplif si care tre sa fie cat mai mica, e cea din reactie care se leaga prin cond la masa. Dar in afara de asta mai sint si altele care conteaza ? De ex. rezistenta de 18K de la intrarea diferentialului la masa face zgomot ? Sau rezistenta potentiometrului de volum... ? Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Rezistența de la intrarea dif. la masă bagă zgomot , doar că valoarea de calcul nu e valoarea ei ( 18kΩ) ci valoarea echivalentă . Adică ea în paralel cu rezistența sursei de semnal . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Rezistenta sursei de semnal adica potentiometrul de volum ? Deci daca am impedanta de intrare mare e bine pt distorsiuni dar rau pt zgomot iar daca am impedanta mica e rau pt distorsiuni si bine pt zgomot. Cred ca trebuie facut un compromis... Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Stai puțin , nu vorbim de impedanța de intrare ! Aia e ce vezi când te uiți dinspre sursă - în cazul tău vreo 18kΩ. Vorbim de impedanța sursei de semnal - poate fi potențiometrul de volum dacă vrei . Totuși, puțin offtopic, ar fi bine să ne uităm la niște cifre când vorbim de zgomotul etajului de intrare într-un amplificator de putere în bilanțul total de zgomot și o să constatăm că e o problemă falsă. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 (editat) O fi ok sa-i fac impedanta de intrare de 30K ? Mie mi se pare potrivita... nu e nici prea mica nici prea mare. Iar asta va fi pusa in paralel cu un potentiometru de 10...20K. Deci sursa de semnal va vedea o impedanta de 7.5...12K in cel mai rau caz. Ar fi ideal cu potentiometru de 20K dar nu prea se gasesc, decat de 10K sau 50K. Editat Octombrie 1, 2015 de Dudikoff Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 La mătuşa Adela găseşti de 20k logaritmic cu 3,6 lei. Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Acu , nu vreau să fac antireclamă - dar nu s-a spus nicio firmă, nu ? - dar alea le găsești sub 2 lei în alte părți . Nu știu însă dacă dorești să pui așa ceva la un amplificator de câteva sute de lei restul pieselor. Că tot vorbeam de zgomot .... Editat Octombrie 1, 2015 de UDAR Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum