Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Bob Cordell

Postări Recomandate

@elektronu85 vezi ca sigur poti reduce dimensiunea cablajului cu mult fata de ce ai desenat, chiar si simplu strat cum l-ai facut acum

La aproape 30cm cat il ai acum este exagerat de lung

Vad acolo multe locuri libere unde mai poti reaseza destule

Editat de maxente
Link spre comentariu

Proiectarea unui cablaj nu trebuie sa respecte anumite axe de simetrie (decit in foarte putine cazuri), deci faptul ca o piesa nu este plasata simetric in raport cu alta nu inseamna nimic.

Mai grav este ce se vede in poza:

Posted Image1.png

Nu este permis ca sa ai un strap pe sub o componenta (decit poate daca este un IC).

Am vrut sa sugerez ca soclul sigurantei ar sta lipit de condensator, mai ales daca are si carcasa din plastic ce se pune peste.

Link spre comentariu

Uite ce modificari minore mai poti face la partea cu iesirea...Am aliniat borna de iesire cu condensatorii mari,am aliniat rezistenta din zobel cu condensatorii din decuplare si am repozitionat condensatorul din zobel...astfel poti pune si gabarit mai mare la cond din zobel.

GND-ul se poate aduce 5mm mai aproape de zobel...etc.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări