elektronu85 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Pe ala il si folosesc, insa imaginea are cam 7 M si ceva, deci mi-a comprimat-o putin.... Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 (editat) @elektronu85 vezi ca sigur poti reduce dimensiunea cablajului cu mult fata de ce ai desenat, chiar si simplu strat cum l-ai facut acum La aproape 30cm cat il ai acum este exagerat de lung Vad acolo multe locuri libere unde mai poti reaseza destule Editat Ianuarie 22, 2016 de maxente Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Proiectarea unui cablaj nu trebuie sa respecte anumite axe de simetrie (decit in foarte putine cazuri), deci faptul ca o piesa nu este plasata simetric in raport cu alta nu inseamna nimic. Mai grav este ce se vede in poza: 1.png Nu este permis ca sa ai un strap pe sub o componenta (decit poate daca este un IC). Am vrut sa sugerez ca soclul sigurantei ar sta lipit de condensator, mai ales daca are si carcasa din plastic ce se pune peste. Link spre comentariu
Letcon Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Uite ce modificari minore mai poti face la partea cu iesirea...Am aliniat borna de iesire cu condensatorii mari,am aliniat rezistenta din zobel cu condensatorii din decuplare si am repozitionat condensatorul din zobel...astfel poti pune si gabarit mai mare la cond din zobel. GND-ul se poate aduce 5mm mai aproape de zobel...etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum