Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Bob Cordell

Blacksmith

Postări Recomandate

Pai eu m-am apucat sa strang piesele si cat de curand ii trag un montaj in aer in stil dudikofian. :rade:

Dar mai intai trebuie sa termin cu ZAL100V2 la care inca stau dupa cablaje...

Link spre comentariu

As vrea sa pun in emitoarele finalilor 2 rezistente in paralel de 2W. Dar nu am gasit decat de tipul "metal oxid".

Am cautat pe net despre ele si am gasit aici ca zice: "The metal oxide film resistors have poor properties for low values and tolerances". Ale mele sint de 0,68R deci se incadreaza. Dar oare ce o fi atat de prost la ele ? Daca e de temperatura nu ma intereseaza, ca astea merg aproape reci, iar pt o variatie a temperaturii cu 30*, rezistenta variaza cu 0.00612R, deci neglijabil.

Link spre comentariu

Ce te mai interesează dacă se modifică valoarea rez de emitor cînd trz finali fierb? Miliohmmetre nu sînt pe toate drumurile ca măcar să le verifici valoarea reală, nu cea tipărită. Pune bobinate.

Link spre comentariu

Nu prea inteleg ce zici.

Tocmai ca nu de temperatura imi fac probleme. Singura chestie pe care n-o inteleg este la ce parametri se refera ala ca nu sint buni la astea de valori mici.

As pune eu bobinate dar imi iese mai frumos, elegant, cat de cat cu d-astea mici de 2W.

Link spre comentariu

Da, sint bobinate. Dar nu mai conteaza, ca oricum toate sint asa.

Deoarece nu stie nimeni sa-mi raspunda, o sa fac ce ma taie capu: pun metal oxid. Caz rezolvat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări