UDAR Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Nu iti recomand sa folosesti rezistoare cu proprietati inductive. Ai putea detalia puțin despre propritățile inductive ale acestor rezistențe și influența lor în schema dată ? Adică , de pildă , să ne spui ce inductanță are o rezistență bobinată de , spre exemplu , 0.22R /5W și cum influențează asta funcționarea amplificatorului ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 200 lei costa toate materialele pt un canal din acest amplificator ! Link spre comentariu
mely17 Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Buna seara. Vad ca in poza cu schema este specificat ca functioneaza cu o tensiune de alimentare intre +-/35VDC si +-70VDC. Fara nici o modificare? Am un traf care dupa filtrare si redresare imi scoate +-50VDC si asi vrea sa incerc si eu schema. Multumesc si respect pentru munca depusa Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 (editat) Salut, Da, fara nici o modificare. Dar poti sa-l lasi si cu 3 perechi de finali la 50V. Atentie ! Schema nu este testata inca de nimeni, deci nu se stie sigur daca merge. Editat Decembrie 13, 2015 de Dudikoff Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Cam asa ar fi cablajul pt etajul final. Pritre doua guri de bere ia spuneti-mi o pare. E bine ? 1. Masa e ok ? 2. De unde sa iau semnalul pt reactie ? Din stanga sau din dreapta ? Daca iau din stanga nu mai e inclus totul in bucla de reactie, iar daca iau din dreapta, de langa bobina imi e ca poate traseul e prea lung (vreo 10 cm) si poate conteaza inductanta.... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 (editat) Tratează dilema în stil industrial. Iei frumos o panglică din sîrmă de cupru şi o cositoreşti peste traseele de curent mare. .............. Eu aş fi montat rez de emitor perpendicular pe lungimea plăcii, evident paralele între ele, rezultă un traseu mai lat şi în zig zag ptr ieşire cu toate beneficiile lui. Las plăcerea audiofililor să le descrie. Editat Decembrie 13, 2015 de zal Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 O putea un prefinal MJE15032 sa comande 5 perechi de NJW3281 ? Asa arata curentul prin prefinali in functionare normala si in clipping: Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Inteleg ca alimentarea maxima ar fi +/-70V ( rogu-te corecteaza-ma daca gresesc ), asta inseamna un varf de curent maxim posibil pentru 4R de 17,5A, si cam spre 6Arms, cred ca si 4 perechi de finali ar fi mers fara probleme. Dar lasand asta la o parte, varful prin fiecare final ar fi 3,5A, pentru care vad in pdf-ul de la ON o amplificare in curent pe la 100 ( curba liniara pana spre 6A ), deci 35mA Ib la fiecare final, sau 175mAv pentru toti cei 5, tot cam pe acolo vad si in graficul tau palierul de la clipping, nu cred ca poate fi o problema pentru prefinalii aia, nu are cum, poate doar Cob-ul pe la 3n cumulat, desi nici asta nu cred ca e o problema pentru acei prefinali. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Fara probleme comanda 5 finali acele MJE-uri 1503x. Am testat intr-un timp si cu 6 finali per MJE (dublet pe iesire), cu un mic radiator, lucrind in clasaA, nu se incalzea mai sus de 60-70 grade cu radiator capabil de un rise temp 15 grade celsius per watt disipat, convectie naturala. Rise time/fall time sub 2uSec la 10kHz, stabil si pe 2 ohmi la +/- 100Vcc (testat pe un V1 cu inca o pereche de finali suplimentari) Si dupa cum se vede, ti-ai luat trz originali, deci inca un atou. Eu proiectam altfel, traseu de masa general pe bottom (in care incadram partea de iesire tot pe bottom) si mutam traseul rezistentelor de curent sense, pe top. Este esential de unde iei punctul de feedback, daca vrei DF foarte bun si stabilitate maxima (minim de inductanta si rezistenta de trasee incluse in feedback). Un punct de feedback prost, poate micsora mult DF unul amplificator. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Daca doriti sporturi extreme, socotiti curentul la 4ohm si il inmultiti cu 2, considerand ca unele boxe sunt puternic inductive. Ma rog, cel mai probabil ca n-o sa intalniti in practica prea des asemenea situatii si nici amplificatorul nu va functiona la maximum. In atare situatie dimensionarea voastra este aproape ideala. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Este esential de unde iei punctul de feedback, daca vrei DF foarte bun si stabilitate maxima (minim de inductanta si rezistenta de trasee incluse in feedback).Un punct de feedback prost, poate micsora mult DF unul amplificator. Pai eu ziceam sa iau feedback-ul de la iesire, exact de langa bobina, dar asta inseamna ca traseul de feedback va fi cam lung si va avea nitica inductanta, plus ca trece pe langa toti tranzistorii aia de putere.... Nu o avea nimic ? Ca nu am pe unde sa-l trag prin alta parte, pe oriunde l-as pune tot sint semnale puternice. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Trage din cel mai apropiat loc de etajul de intrare, iar din acel punct du un cablu solid de cupru pana in locul de unde doreai sa culegi reactia negativa. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Nu inteleg. Asa ziceam eu. Cel cu albastu, unul din ele. Editat Decembrie 28, 2015 de Dudikoff Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Raimond corect tot ce zici, numai ca in realitate curentul de varf chiar si pe o sarcina pur rezistiva nu are de unde sa fie 17,5A cu alimentare de 70V, la fel de adevarat este si ca boxa nu e deloc o sarcina pur rezistiva, si sarcina ce o poate vedea ampliful poate scadea sub 4R, totusi finalii astia sunt foarte buni, de aceea am zis ca ar putea face fata si cu 4 perechi la acea alimentare. Oricum este doar o opinie, proiectul deja merge pe un etaj final generos, si deci normal ca nu ma astept sa fiu luat in considerare LE: Ala de pe centru Dudi, un soi de strap/jumper mai lung facut cu un fir izolat, grosimea lui nu este foarte importanta, nu poate contribui decat cu maxim cateva zeci de mOhm care in comparatie cu rezistenta din reactie, este irelevant. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Pai eu ziceam sa iau feedback-ul de la iesire, exact de langa bobina, dar asta inseamna ca traseul de feedback va fi cam lung si va avea nitica inductanta, plus ca trece pe langa toti tranzistorii aia de putere.... Nu o avea nimic ? Ca nu am pe unde sa-l trag prin alta parte, pe oriunde l-as pune tot sint semnale puternice. Exact asa procedezi direct din bobina, inductanta traseului nu va afecta acolo, nu ai tu curenti perturbatori de 30-40A rms, cit rezistenta introdusa in circuit, nici atit. La mine la V3 traseul de feedback are 22cm lungime si doar 0.7mm grosime, iar curentii pe iesire si de 52A rms au fost masurati cu 1 ohm la iesire (53-55-Vrms/1 ohm)... Daca tu ai vazut vre-o chichitza pe demnal la Pmax pe 2R sau DF prost, sa imi spui. Mergi cu varianta 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum