Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop cu tub Tesla 7QR20

Mouser

Postări Recomandate

stiu cas dus cu capul da vreau sa fac un osciloscop cu acest tub catodic....din pacate osciloscopul din care l-am luat nu prea am cum sa il fac deoarece condensatorii care ar fi uscati nu se gasesc pe nicaieri...nu sunt valori standardizate(nici macar apropiate)..deci daca are cineva o schema de osciloscop la care as putea pune tubul acesta vas fi foarte recunoscator numa sa nu fie chiar f complexa pt ca nu imi trebuie un osciloscop performant...ci unu care sa isi faca treaba cat de cat pt ca am niste scheme de osciloscop dar...nici macar nush de unde sa incep..deci va rog o scema cat de cat... :prayer:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mouser

2

• d2134

1

Top autori în acest subiect

sarumana si vodaproste....faina schema...tre sa descifrez oleak la ea dar beton..o sa merg pe cea cu tranzistori ca aia cu lampile...nush daca mai sunt bune lampile care le am...si parca is mai sigur pe aia cu tranzistori..am oleak de descifrat depeacolo dar am timp..ms mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări