Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipsa sunet la TV BEKO

gigi56

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

15

• surubarila

9

• dan cod

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Asi dori sa rezolv problema sunetului cu ajutorul dvs  daca bine voiti ,si cred ca aveti multa experenta in aceasta problema a sunetului ,am explicat mai sus care este cauza lipsa sunet la acest TV  BEKO si va rog sa cititi de la primul topic pana aici ,daca mai este vreo rezolvare mai astept pareri de la dvs.

Va multumesc.

Link spre comentariu

Am scos tranzistorul T301 din montaj si nu apare sunetul si apoi am lipit un fir din colectorul T301 la minus C146 si nu este intrerupt ,traseul a fost verificat  cu mult mai devreme si fara rezultat.

Link spre comentariu

Da,functia reglaj volum lucreaza ,rastrul este normal, imaginea este foarte buna ,culoarea la fel ,numai sunetul lipsa ,si nu am sa leg o sursa de semnal pe AV, aici si nu stiu daca exista sunet

Link spre comentariu

Buna ziua ,

- acest model de TV nu are mufa  RECA - Audio

- nu pot comuta  pe AV ca nu are telecomanda ,si nu inteleg acest cod  > 4053 > la ce se foloseste ?

O intrebare si scuze daca este aiurea dar intreb ,se poate monta un mod sunet de la TV alb - negru  si daca da atunci cum procedez montarea prin fire se poate asa ceva  ?

Va multumesc,

Link spre comentariu

Nu exista pe acest sasiu integratul IC201 - CD4053/HEF si nu a fost montat din fabricatie acest integrat trebuea sa fi smd  dar nu este montat.

Acest  sasiu are circuitele  mentionate in primul topic

Link spre comentariu

Nu stiu de ce nu se cauta traseul fisurat sau smd-ul lipsa (sau crapat), este logic ca in urma cazaturii, asta s-a intamplat cum spunea si colegul Dan.Eventual daca nu se vede la lupa, "sunati" traseele.

Link spre comentariu

Am schimbat din TV in AV  si pe ecran  a aparut AV1 si AV1- 5 ( si AV2  nu a aparut pe ecran ), si am folosit  o telecomanda de la TV  ARCTIC  ca se potriveste  si am pus un DVD SHOV care functioneaza perfect si am pus muzica ,dar surpriza nu apare semnalul a DVD -ului pe ecran si sunetul nu se aude .

Am cautat de multe ori toate trase si pesele smd  dar fara rezultat si am relipit pesele smd si am masurat traseul de la un capat la altul si nimic.

Editat de gigi56
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări