Ion_Bumbu Postat Septembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2022 (editat) O piulita babana cu un M6 perpendicular pe o fata si o gheara sudata ce se prinde de un bac al universalului si e gata inima. Sau asa: Doar ca trebe ochetele... Editat Septembrie 29, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 E, solutii ar fi... Ca de exemplu, un dorn solid cu piulita in care prind blancul, il strunjesc la exterior, apoi pun o bucsa la interior cu dimensiuni adecvate pe care o fixez cu adeziv si apoi 2-3 suruburi filetate la imbinarea dintre bucsa si fulie.... Doar ca devine complicat... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2022 La aluminiu se mai foloseste o solutie, eleganta zic eu, se da o gaura de centrare pentru virful rotativ, se deschid bacurile cit este posibil sa nu incurce insa prelucrarea pe exteriorul semifabricatului iar pe bacuri se lipeste o banda dubluadeziva ca aia pentru mocheta. Se pune semifabricatul in virful rotativ, se tine cu mina sa fie centrat si apoi se preseaza in universal bine de tot. Se asigura papusa mobila si se trece la munca cu un pic de grija la avans desi tine de nu-i adevarat modul acela de prindere. Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Da, este o solutie ok, am folosit-o la niste bucati de plastic in trecut. Problema este ca blancul meu e turnat de mine intr-o cutie de conserve si nu are niciuna din fete cat de cat drepta, ca sa asigure un bun sprijin pe cele 3 bacuri. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 O freza prinsa in universal si un varf n-ar merge? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Merge, cum sa nu cu cit mai mare cu atit mai bine, la fel si o carota... Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Pana la urma am rezolvat, nesperat de usor... S-a dovedit ca universalul de 125 de mm, cu bacuri inverse, poate prinde un material de 150 mm.... Cam la limita, dar merge.. A iesit o pulie destul de ok (de cea din dreapta e vorba) Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Foarte fain asa! Acuma puneti un cutit de mortezat in portcutit si cu rabdare faceti canalul de pana. Sa va iasa! Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Nu are nevoie de canal de pana. Se centreaza cu butucul din lateral in interiorul unei degajari din pulia motorului de la motosapa si i-am pus un stift de angrenare intre cele 2 pulii. Este o pulie de accesorii cum ar veni, prin care am de gand sa angrenez un mic tocator de resturi vegetale. Deci prea mare forta nu ar fi... Ca fapt divers, pulia dubla de la motor nu are canal de pana, ci este pe con. Nu am avut probleme cu ea in cei 11 ani de exploatare... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Stringerea pe con este extrem de solida, cred ca mai solida decit pana. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Depinde de momentul care trebuie transmis. Daca e mai mare decat forta de frecare, atunci trebuie pana. Link spre comentariu
AFCtin Postat Decembrie 23, 2022 Partajează Postat Decembrie 23, 2022 Buna seara, Sarbatori fericite si multa sanatate!! Cu stima Antonio Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2022 Multa sanatate si fericire! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 12 Autor Partajează Postat August 12 (editat) Scule de marca, bani seriosi dar fiabilitate de 2 bani! Am un compresor Ceccato BeltAir Pro monofazat cu butelie de 90l luat de nou de la Gica Compresoare, aia n-au ei nici o treaba, doar le vind. Brusc a inceput sa fluiere ca sirena lui Roaita, presostatul nu-l mai oprea, super lucrare!! Impricinatul, presostat Condor cica nemtesc: Contactul bun: Contact cu pastila lipsa: Cutia condensatorului cu un contactor trifazic, 4 ccontacte, 2 cite 2 in paralel, fiecare e de 18Aac. Consum total 13-14Aac/230Vac. Norocul meu ca a incaput la fix contactorul. Prima parte terminata, compresor functional pe regulator extern, al lui momentan e praschie, va urma...sper ca miine! Surub si piulita regulator presiune cu filet ras! Pastele mamii lor de scule de firma cu renume, are cam 70h de functionare!!! Editat August 12 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum