misu tdi Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Am 2 multimetre care le folosesc in acest sens, dar e problematic sa tot mut mufele decate ori vreau sa masor un curent, adica pe amperi. La unul am reusit sa stric partea de amperaj, din greseala.Masinile generatie dupa 2000 , au multe module electronice, care se mai defecteaza si fura curentul din baterie. Asa ca e nevoie de niste masurator in acest sens, pe amperi.Ce aparat imi indicati, nu vreau neaparat cu cleste ampermetric, si sa mearga pana la 20A. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Un UT204 de exemplu. dar mare atentie in cazul in care alegi alt model sa verifici daca masoara amperaj si in curent continuu. eu m-am pacalit din graba cu un DT266 si abia dupa ce l-am luat am vazut ca masoara doar in AC. Link spre comentariu
misu tdi Postat Septembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Da, era gata sa cumpar un facom, de la piata, care avea doar amperaj pe alternativ. Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Cel mai simplu :un aparat cu auto scalare cu lim. de 10-20A sau un analogic plecand de la domeniul cel mai mare,2,5-5A crescand treptat sensibilitatea de obicei raman alimentate radio-cd si alarma cu un consum de cca.20-50 mA Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Scara " mare " de curenti nu intra la autoscalare . Borna separata , etc . Nici domeniile mai mici nu se " inghesuie " la aceasta procedura . Aparatele care fac asa ceva sant rare , si destul de " piperate " . La pret ... Link spre comentariu
misu tdi Postat Septembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Am dat o privire pe olx, dar nu sti ce stare au. Nou e destul de scump, si mari sanse sa fie calitate slaba. Astea sh aduse din vest ar fi ok, doar ca pot ascunde defecte. Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 UT-60 auto scalare incepi cu borna de 10A si continui cu borna de mA. Link spre comentariu
walldemar Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Clestele ampermetric se poate utiliza numai in ca. Link spre comentariu
belasajgo Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Este si cleste ampermetric care se poate utiliza si la curent continuu. Sunt cele cu "Hall effect sensor", au pret mai mare decat un cleste ampermetric obisnuit. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Clestele ampermetric se poate utiliza numai in ca. UT204 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum