Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ampermetru, utilizare electrica autoturisme.

misu tdi

Postări Recomandate

Am 2 multimetre care le folosesc in acest sens, dar e problematic sa tot mut mufele decate ori vreau sa masor un curent, adica pe amperi. La unul am reusit sa stric partea de amperaj, din greseala.Masinile generatie dupa 2000 , au multe module electronice, care se mai defecteaza si fura curentul din baterie. Asa ca e nevoie de niste masurator in acest sens, pe amperi.Ce aparat imi indicati, nu vreau neaparat cu cleste ampermetric, si sa mearga pana la 20A.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misu tdi

3

• Rx-Tx

2

• QQme

2

• gauss

1

Top autori în acest subiect

Un UT204 de exemplu. dar mare atentie in cazul in care alegi alt model sa verifici daca masoara amperaj si in curent continuu. eu m-am pacalit din graba cu un DT266 si abia dupa ce l-am luat am vazut ca masoara doar in AC.

Link spre comentariu

Cel mai simplu :un aparat cu auto scalare cu lim. de 10-20A sau un analogic plecand de la domeniul cel mai mare,2,5-5A crescand treptat sensibilitatea de obicei raman alimentate radio-cd si alarma cu un consum de cca.20-50 mA

Link spre comentariu

Scara " mare " de curenti nu intra la autoscalare . Borna separata , etc . Nici domeniile mai mici nu se " inghesuie " la aceasta procedura . Aparatele care fac asa ceva sant rare , si destul de " piperate " . La pret ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări