Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

YAESU FTL 2007

YO7DIG

Postări Recomandate

Va salut cu stima...a programat cineva o statie YAESU FTL 2007 ?..,am primit-o cadou de la cineva si as vrea sa o reprogramez..e functionala undeva la 167 mhz...e foarte robusta si nu as vrea sa o demolez... 73 si  dx...YO7DIG.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• YO7DIG

3

• yo7but

1

Top autori în acest subiect

Salut Mihai,

N-am programat asa ceva dar, citind anuntul tau, am cautat pe internet si se pare ca trebuie programata o memorie SMC2516L8, nu merge direct cu calculatorul. Uita-te pe www.tfd.hu, scrie ceva acolo, dar pe alta limba necunoscuta mie si am mai gasit ceva pe sit-ul polonez www.elektroda.pl . mai mult nu te pot ajuta.

73 si bafta from Dorel.

Link spre comentariu

Salut  Dorel..multumesc de interventie..din pacate nu am gasit mare lucru pa net.. nu prea ma pricep eu la programari dar am sa incerc sa gasesc pe adresele astea sa vad daca reusesc ., mi-ar parea rau sa o demolez .. e foarte robusta...daca nu am sa incerc sa-i adaptez o sinteza ...asa de joaca..am destule statzii  dar vreau sa ma joc cuea  asa ca experiment...in rest sanatate si numai bine 73!...la toata lumea...

Link spre comentariu

Inainte de a incerca programarea in banda de 2m(banuiesc ca asta doriti),vedeti daca se pot realinia circuitele de intrare pe rx si cele de emisie pe tx.Multe din aceste statii sunt construite pe anumite portiuni de banda(ex.Motorola),iar aducerea in banda de radioamatori doar prin programare sau o eventuala sinteza externa, nu sunt suficiente pentru ca statia sa functioneze optim.Daca nu se pot realinia circuitele dupa operatia de programare se pierde mult din sensibilitate la receptie si putere la emisie.

Link spre comentariu

Ok...multumesc de  interventie...am sa vad cum o reprogramez , am mai vorbit cu alti amici  care m-au sunat in legatura cu asta si mi-au zis ca a mers fara probleme,am destule transceivere  aici dar ca un experiment am sa incerc.., e o statie robusta si  e pacat sa o demolez...multumesc 73  de YO7DIG.

Editat de YO7DIG
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări