Vizitator Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Ti-am spus sa postezi ce model de led este si ce sasiu are, poate are cineva vreun soft sa-ti dea, dar vad ca nu vrei, parca ai fi jurat. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 (editat) Cred ca TV-ul nu are absolut nimic, pur si simplu nu sti cum sa-l programezi.Se intra in Meniu/Tara se selecteaza Finlanda apoi la Setare/Acord auto se selecteaza conexiunea CABLU si il lasi sa-si faca damblaua timp de 5-10 minute.PS: De acord cu colegu' Iulian TV, LG-ul este peste Samsung la capitolul fiabilitate si durabilitate. Editat Septembrie 23, 2015 de cata82 Link spre comentariu
radu72 Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Postat Ieri, 21:41 radu72, pe 23 Sept 2015 - 1:25 PM, a spus: Telecomanda de service este usor de facut,plus ca sint aplicatii pe android sau chiar simbian cu care poti sa.ti transformi telefonul in telecomanda de service,prb este ca in service mod degeaba defilezi,nu ai ce selecta ca sa functioneze.Daca stie cineva cum poate sa inscrie flash.ul direct pe placa...cu ce consola,program...este bine venit sa posteze!Cam astea.s defectele ce apar in ultima vreme si ..vor tot aparea..indiferent de marca sau producator! asta este bine ce spui fara sa scoti memoria de flash dar de unde soft bun? eu scot memoria flash intun minut dar soft de unde iau la chinezarii Mda!relativ simplu dar...daca flas.ul este "pe bile" sau nand3?Am si eu un mainboard cu aceiasi prb,l.am setat si resetat,schimbat si tuner,degeaba,tot ce inseamna tensiuni..bune...pana la urma am schimbat mainboardul. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 soft se gaseste iar cea mai buna metoda este scrierea membin,sau flashbin cu o interfata adecvata. o sa va dau cat de curand si o varianta de ascrie orice memorie direct pe placa. investitia pe care trebuie sa o faca toti cei care lucreaza in domeniul reparatiilor,nu este foarte mare si trebuie sa o faca daca vrea sa reziste pe piata. cei care au folosit pentru crt interfete simple cumparate de pe piata autohtona,nu mai fac fata cererii de actualitate,asa ca va pot sugera ce sa cumparati de actualitate: cea mai buna interfata eu zic ca este tinand cont de pret ezp2010 iar pentru cine asi permite de la 500euro in sus sunt destule Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 "TV LG sunt proaste. LG nu exceleaza prin durabilitate la produsele sale.Din capul locului i-am zis sa nu-si ia asa ceva decat SONY sau SAMSUNG"...bine ca "exceleaza" SONY si SAMSUNG..., mai ales SONY....Nici o firma nu mai e ce a fost odata ,inainte se faceau televizoare pt. o viata...si acum se fac tot pt. o viata...daca nu traiesti mult! Ati vazut cum stau "smart"-urile in service~garantii? stive...concluzia este lesne de tras, indiferent de firma.Acuma nu veau sa fiu retrograd, insa un prieten are o vorba :"telefonu' ii de vorbit, calculatoru' de programe si net si televizoru' ii de vazut una-alta"...cam simplist dar poate o fi si ceva adevar. Parca una din legile lui Murphy, spunea ca cu cat este mai complex un sistem cu atat riscul de a se defecta este mai mare...si intotdeauna se defecteaza piesa cea mai scumpa... Link spre comentariu
gaspadin Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Daca e Smart atunci are conexiune de net. Conectati-l la net si dati din meniu software upgrade, restul face singur. Se poate forta aparatul sa faca upgrade de pe USB chiar daca are aceiasi versiune. Pentru asta trebuie sa mergeti cu telecomanda pe meniul OPTION, dar fara sa intrati in el. Cind meniul option e selectat apasati pe tasta FAV de pe telecomanda de atitea ori pina aparatul intra in optiunea EXPERT si atunci va face upgrade sau chiar downgrade de versine de soft. Link spre comentariu
radu72 Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Si atunci cind nu recunoaste versiunea de soft?sau da eroare,oricit te.ai chinui?Vesiune buna,luata direct de pe siteul LG. Eu mai cred in Mos Craciun si astept sa vina cineva cu o solutie magica,sa spuna ca inscrie flash.urile pe bile sau TSOP48,nand3 direct pe placa,fara sa le dea jos ,fara mii de fire trase... Link spre comentariu
gaspadin Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Cu atit mai mult, gasiti o versiune inferioara de soft si fortati aparatul in expert mode, va lua softul fara probleme Link spre comentariu
radu72 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Bine,bine.Sa.mi dai adresa sa.ti trimit cateva placi care fac doar logo (sa le rezolvi din upgrade pe USB)sau care la upgrade,pe la jumatate sau pe la terminare,apare mesajul ca este o eroare la citire,ceva de genul,indiferent de ce versiune de soft ma stradui sa.i pun!Aiurea este ca nu.i vorba doar de LG,la fel si la Philips sau Samsung! Revin,la multe china,flash.ul este SOP8,daca ai bafta mai gaseti ori la rusi-polonezi,arabi sau la amici salvate,cu chiu cu vai,alte denumiri,etc,dar la astea BGA?nu sta nimeni sa le desfaca de pe placa,sa le citeasca si apoi sa le puna inapoi,eu unu" nu stiu pe nimeni care sa fi facut o baza de date cu asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum