Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

beko 14.2

cristeama

Postări Recomandate

- va salut, am o problema, la sasiul de mai sus, legata de faptul ca pe cautare manuala nu se opreste pe niciun post desi se simte ca le vede iar pe cautare automata bineinteles ca nu memoreaza niciun post, trebuie sa va spun ca pe posturile anterior memorate sunetul este ok. dar lipseste imaginea iar OSD-ul functioneaza normal ,procesorul este OM8365H/N3/4 , sunet MSP3400G ,am schimbat filtrele pe intrare , am schimbat cuartul, m-am gindit ca setarea din service la pozitia IFOF (offset IF demodulator) nu ar fi buna dar valoarea 32 este ca-n manual asa ca nu am alte idei in afara de memorie partial alterata ,va rog ce parere aveti dvs. ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

10

• smd-man

2

• dan cod

2

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

- stimati colegi, sasiul de fata nu are bobine de acord totul se face digital, selectorul este cel clasic cu sinteza uv1316 philips pe care oricum l-am schimbat, am schimbat si AVF TDA6108j, cu siguranta nu-i problema de soft pt. ca am incercat mai multe dumpuri si rezultatul este acelasi , concluzia mea este ca procesorul OM8365h/n1/4 este defect inteleg are echivalent TDA9565h/n1/3 ?

- multumesc pt. participarea si sfaturile dvs., poate cineva ma ajuta cu un procesor contra cost pe m.p., stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări