Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit SUNKO 851B+

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta! Am facut rost de "jucaria" asta si vreau s-o readuc la viata.Nu are suflanta.Toate cuplele au fost scoase(asa le-am gasit) dar sunt sigur ca ma descurc sa le pun la loc.Partea de afisare e cu ICL7107-voltmetru digital si e OK.Am doua intrebari pt. domniile voastre:1-exista suflanta de cumparat,o pot adapta/monta dpdv. al rez.de incalzire si termocuplei? 2-la ce tensiune lucreaza pompa de aer(n-am probat-o)?

post-203762-0-05153400-1442676029_thumb.jpg

post-203762-0-25493900-1442676040_thumb.jpg

post-203762-0-47614400-1442676056_thumb.jpg

post-203762-0-70769100-1442676065_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

4

• gabiz_ro

1

• kinderu56

1

• manolo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu as putea garanta insa pompa pare sa lucreze la retea.O alimentezi de la un transformator mai potent direct alternativ,24 sau mai mult.Daca nu face nimic direct la retea.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Tocmai ce am cumparat suflanta si n-am citit specificatiile inainte.Nu are termocupla asa ca cer din nou un sfat : ce tip se foloseste si unde e montata ? Corpul suflantei se desface , gasesc eu un fel de-a o baga acolo.Multam !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Va rog sa-mi spuneti unde e montata termocupla intr-o suflanta originala , sa-i zic asa ? In interior langa rezistenta , in "buza" jetului de aer ? Am pus la punct statia si vreau sa-i fac o calibrare deoarece temperatura afisata nu e cea reala , masurata in jetul de aer (la maximum) aprox. la 3 cm distanta de gura suflantei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări