Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Quicktime player for Android?!

LeSage

Postări Recomandate

Buna ziua, detin un sistem de supraveghere cu 2 camere video si DVR marca AKU model AK-2204. Problema este in felul urmator, dupa ce am configurat sistemul sa ma pot conecta de pe laptop la el prin internet mi-a cerut Quick time player, care sub windows merge. Am intampinat problema cand am vrut sa ma conectez de pe telefon la DVR, imi cere quick time player, si softul asta nu exista pentru Andriod. Am incercat cu alte softuri asemanatoare care au suprot pentru android gen: VLC player, MX player, mobo player, all video player, etc. Ce sfaturi imi dati sa pot accesa DVRul de pe un Samsung Young? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi71

4

• LeSage

4

Top autori în acest subiect

Exista softuri dedicate pentru android..qmeye,zmeye,meye,meyepro....etc..dvr ul trebuie sa aiba suport pentru stream pe mobil..de regula softul pentru mobil se gaseste pe CD ul cu,care vine la pachet DVR ul..trebuie sa stiti deasemenea si portul de conectare la mobil!

Link spre comentariu

Pe web ma pot conecta pe el, si si de pe Samsung young ma pot conecta, accepta conexiunea, imi apare meniul etc, problema e ca da eroare cand sa apara imaginea pe camere imi cere quick time player. dupa care daca vreau sa downlodez quicktime player imi zice ca nu existapentru android si iasa afara din sistem

Editat de LeSage
Link spre comentariu

Inca o intrebare... am incercat de pe mai multe calculatoare conectate la internet sa ma conectez la dvr-ul respectiv, in fine dupa ce instalez quick time si mozzila. Se pare ca doar din reteaua locala merge "192.168.xxx.xxx" asa pe internet cand vreau sa ma conectez la el nu imi da nici o eroare, doar apare in locul camerele sigla de la Quick time, si ramane asa. Sugestii? multuemsc

Am atasat un print screen: http://i59.tinypic.com/rr2q6g.jpg

Link spre comentariu

nu merge decat pe internet explorer,probabil! pentru vizualizare pe internet trebuie facut port forwarding sau DMZ  pe ip ul respectiv in router!

Editat de cristi71
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări