Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tub crt

raducioiu

Postări Recomandate

SCURT SI LA SUBECT DUCETIL LA UN SERVICE CAI RECOMANDAT ca pe meserias nui credeti ca ce sa spus mai sus este tot ce trebuie facut la un defect asemanator deci sa dat sfaturi bune 

si aici sint sfaturi GRATIS sa nu uiti asta

si daca nu se remediaza defectul ce sa spus mai sus atunci trebuie schimbati si conzi din zona jungla

Link spre comentariu

sfaturile pe care le dai gratis cuiva i le dai daca vrei sa-l ajuti,eu nu sant un profesionist in domeniu.si ca sa raspund si celorlalti mentionez ca acest defect l-am observat dupa schimbarea traf-ului linii.si inteleg ca ar mai fi recomandat un osciloscop cu care pot urmari brumuri pe tens de alimentare,pe care nu-l am pt ca nu sunt profesionst(cum am spus).de aceea am dorit indicarea unei cauze intalnite in practica.multumesc!

Link spre comentariu

sfaturile pe care le dai gratis cuiva i le dai daca vrei sa-l ajuti,eu nu sant un profesionist in domeniu.si ca sa raspund si celorlalti mentionez ca acest defect l-am observat dupa schimbarea traf-ului linii.si inteleg ca ar mai fi recomandat un osciloscop cu care pot urmari brumuri pe tens de alimentare,pe care nu-l am pt ca nu sunt profesionst(cum am spus).de aceea am dorit indicarea unei cauze intalnite in practica.multumesc!

si spuneai ca nu este nevoie de ghicitoare - acum spui de traf , cind trebuia spus de la prima postare - daca inainte nu a facut , asta este primul suspect , indiferent daca este nou sau recuperat , defect sau lipituri proaste - restul posibilelor cauze ramin valabile , prioritatea se schimba

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări