Florinel TV Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 SCURT SI LA SUBECT DUCETIL LA UN SERVICE CAI RECOMANDAT ca pe meserias nui credeti ca ce sa spus mai sus este tot ce trebuie facut la un defect asemanator deci sa dat sfaturi bune si aici sint sfaturi GRATIS sa nu uiti asta si daca nu se remediaza defectul ce sa spus mai sus atunci trebuie schimbati si conzi din zona jungla Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 sfaturile pe care le dai gratis cuiva i le dai daca vrei sa-l ajuti,eu nu sant un profesionist in domeniu.si ca sa raspund si celorlalti mentionez ca acest defect l-am observat dupa schimbarea traf-ului linii.si inteleg ca ar mai fi recomandat un osciloscop cu care pot urmari brumuri pe tens de alimentare,pe care nu-l am pt ca nu sunt profesionst(cum am spus).de aceea am dorit indicarea unei cauze intalnite in practica.multumesc! Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 sfaturile pe care le dai gratis cuiva i le dai daca vrei sa-l ajuti,eu nu sant un profesionist in domeniu.si ca sa raspund si celorlalti mentionez ca acest defect l-am observat dupa schimbarea traf-ului linii.si inteleg ca ar mai fi recomandat un osciloscop cu care pot urmari brumuri pe tens de alimentare,pe care nu-l am pt ca nu sunt profesionst(cum am spus).de aceea am dorit indicarea unei cauze intalnite in practica.multumesc! si spuneai ca nu este nevoie de ghicitoare - acum spui de traf , cind trebuia spus de la prima postare - daca inainte nu a facut , asta este primul suspect , indiferent daca este nou sau recuperat , defect sau lipituri proaste - restul posibilelor cauze ramin valabile , prioritatea se schimba Link spre comentariu
electron49 Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 La tv alb negru cand se ducea tv 18 aparea imaginea zimtata.Deci daca sa schimbat tot ce sa spus mai sus posibil trafo linii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum