giogu_mihai Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Am primit un monitor la depanat Belinea 1930 S1 care, dupa 5 minute de functionare incepe sa-i tremure imaginea. Tremurul este urmat de o functionare normala, iar apoi aleator incepe iar imaginea sa tremure. Am masurat toti condensatorii electrolitici (sursa,digitala,invertor) cu ESR-metru si sunt OK. Daca s-a mai intalnit cineva cu un defect asemanator , astept cu interes o sugestie. Multumesc! Atasez un link cu manifestarea defectului. P.S. Dunga neagra de jos este datorata faptului ca monitorul era legat la un calculator care mai avea atasat un monitor si erau folosite in clone display (imprumuta rezolutia de la primul). Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Daca ai un display chiar daca nu este de 19"(17" merge si altele), se se pupa la mufa lvds(te uiti la datasheet-ul display-urilor), atunci probeaza, eu cred ca e defect de panel(trasee defecte catre driver-ele laterale) Daca driver-ele gate sint exterioare, se poate remedia. Editat Septembrie 19, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
giogu_mihai Postat Septembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Multumesc! O sa incerc cu alt panel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum