Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

akai tvd290

lambrinoc

Postări Recomandate

revin cu un nou topic in speranta ca ma poate ajuta cineva la acest tv am alimentat tcon si ledurile si apare imagini schimbatoare controlate cind sosu cind verde si alte culori precum si patratele pe displei vreau sai rescriu fleshul este 25Q32 dar imi trebuie un soft si o interfata ca sal scriu dispun de un pic 02 va multumesc pt orce informatie

Editat de lambrinoc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lambrinoc

5

• dan cod

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

deci la apasarea butonului de stby depe tv ledul se face verde si atit nu mai face nici o comanda da la nini un buton tv sau telecomanda am alimentat tconul si ledurile si apare pe displai o animatie controlata ,patratele culori alb verde rosu albastru care se schimba la un interval de timp fix pe placa de baza are seria hk-t.sp9202p61

Link spre comentariu

Din cite am inteles eu, tu ai dat comanda "on" fortat la driver-ul led(invertor), si ai alimentat t-con-ul, dar ce ai facut tu este "abureala de Ion Creanga", daca digitala nu "lucreaza". Tie iti trebuie soft, pentru digitala, cind va prinde "viata" digitala, atunci iti pleaca  si  panelul

si driver-ul led, nu le alimentezi, tu cum vrei. Iti pun softul original aici

https://www.xfile.ro/download/a6f84cac8cf893c372fc3caeb7d2bc29.html , si dute la un coleg care are programator ca-sa scrii flash-ul,

daca nu ai, incearca la un service de telefoane, astia au programatoare pentu flesh-uri(ii dai 10 lei). Sa ne spui si noua ce ai rezolvat.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări