Baditza Vasy Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Salut, Ma scuzati ca am intervenit, dar am zis ca nu mai are rost sa deschid un alt topic. Am doua boxe portabile de tipul asta (cu siguranta Made in China). Una din ele are afisare electronica la care se incalzeste integratul numit S16 D2822ML, iar celalta nu are afifare electronica este asa ca in imagine, simpla, dar in schimb la ea nu se incalzeste integratul numit S6P D2822M. Vreau sa stiu de ce la cea cu afisaj se incalzeste si la cea fara nu? Eu cred din cauza integratelor sau schemei deoarece sunt diferite putin. Multumesc! Editat Septembrie 16, 2015 de Baditza Vasy Link spre comentariu
gabiferaru Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 2822 este amplificatorul pentru difuzor, nu are nici o legatura cu afisajul. Probabil difera impedanta difuzoarelor celor doua aparate si din cauza asta unul se incalzeste si altul nu. Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Ok, am inteles, si daca as face schimb de integrate s-ar inversa situatia. Multumesc pentru raspuns!!! Link spre comentariu
roscatu Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Mai ok îi sa pui un difuzor cu impedanta mai mare Link spre comentariu
gabiferaru Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Nu te stresa, integratul ala e normal sa se incalzeasca. Lasa-le asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum