Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Piesa SMD defecta camera video auto

Vizitator unde

Postări Recomandate

Am o camera de masina Janus V2 care la un moment dat nu a mai vrut sa functioneze, raminea aprins doar led-ul de power.Am desfacut camera si am gasit ce se vede in atasament.Piesa e identica cu cea din dreapta si nu are scris pe ea altceva decit DN VF si este pe partea de alimentare a camerei.Ce este si cum se poate repara?Puteti sa imi faceti recomandari aici sau pe privat de electronisti buni si care pot lucra pe SMD.

post-207849-0-19664200-1442481258_thumb.jpg

Editat de unde
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• Florinel TV

2

• bobo

1

• sesebe

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E....naspa treaba!! Posibil sa fie un tranzistor...dar de care? Avandu-l pe celalat la dispozitie,dezlipiti-l si verificati-l ohmetric!! Vedeti de care este : bipolar(NPN,PNP) sau FET!!! Parca si o dioda,smd, de linga el pare a fi defecta(supraincalzita)!!!

Link spre comentariu

Eu vad cel putin 5 puncte de liptura. Daca ajuta cu ceva camera respectiva functiona si pe masinile cu instalatia electrica pe 24V, deci piesa aia trebuia sa suporte 28 V lejer. Camera am luat-o eu de noua si a mers pe masini cu instalatia electrica pe 12V.

Din pacate nu am nici pregatire in electronica, nici scule, asa ca mi-ar fi util ajutorul unei persoane care are experienta cu asa ceva, din Bucuresti de preferat.

Link spre comentariu

Eu vad cel putin 5 puncte de liptura. Daca ajuta cu ceva camera respectiva functiona si pe masinile cu instalatia electrica pe 24V, deci piesa aia trebuia sa suporte 28 V lejer. Camera am luat-o eu de noua si a mers pe masini cu instalatia electrica pe 12V.

Din pacate nu am nici pregatire in electronica, nici scule, asa ca mi-ar fi util ajutorul unei persoane care are experienta cu asa ceva, din Bucuresti de preferat.

pai de ce nu o duci la un atelier uitate pe forum ca sint destui din bucuresti

Link spre comentariu

M-am uitat la rubrica de servicii, am pus un singur post, restul sint in majoritate cereri. Acolo nu mai pot deschide topic nou pentru ca e duplicat.

Pe de alta parte nu a postat aici nici un electronist si nici nu m-a contactat in privat.

Link spre comentariu

M-am uitat la rubrica de servicii, am pus un singur post, restul sint in majoritate cereri. Acolo nu mai pot deschide topic nou pentru ca e duplicat.

Pe de alta parte nu a postat aici nici un electronist si nici nu m-a contactat in privat.

pentru ce sa te contacteze vreun meserias daca tu nu ai specizat ca ai avea nevoie de unul  

si eu pot sa o repar dar acum sint foarte ocupat ca am si atelieru in renovare si mai am si clientii pe cap si nu pot sai refuz

si daca in 2 saptamini nu intervine nimeni cu reparatia atunci pot eu sa te ajut fara probleme tinem legatura

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări