Vizitator unde Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Am o camera de masina Janus V2 care la un moment dat nu a mai vrut sa functioneze, raminea aprins doar led-ul de power.Am desfacut camera si am gasit ce se vede in atasament.Piesa e identica cu cea din dreapta si nu are scris pe ea altceva decit DN VF si este pe partea de alimentare a camerei.Ce este si cum se poate repara?Puteti sa imi faceti recomandari aici sau pe privat de electronisti buni si care pot lucra pe SMD. Editat Septembrie 17, 2015 de unde Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Am desfacut camera si am gasit ce se vede in atasament. adica nimic. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Colegul....''unde''.....unde este atasamentul?!?! Poate e vreo siguranta smd.... Link spre comentariu
Vizitator unde Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Va multumesc pentru atentionare, am modificat eu acum postul initial. Aparent exista o limita de 500k si nu am vazut mesajul de eroare cind l-a afisat initial. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 E....naspa treaba!! Posibil sa fie un tranzistor...dar de care? Avandu-l pe celalat la dispozitie,dezlipiti-l si verificati-l ohmetric!! Vedeti de care este : bipolar(NPN,PNP) sau FET!!! Parca si o dioda,smd, de linga el pare a fi defecta(supraincalzita)!!! Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 As zice ca este posibil sa fie si un regulator liniar... Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Posibil sa fie 2SD2153 NPN: http://www.s-manuals.com/pdf/datasheet/2/s/2sd2153_rohm.pdf Link spre comentariu
Vizitator unde Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Eu vad cel putin 5 puncte de liptura. Daca ajuta cu ceva camera respectiva functiona si pe masinile cu instalatia electrica pe 24V, deci piesa aia trebuia sa suporte 28 V lejer. Camera am luat-o eu de noua si a mers pe masini cu instalatia electrica pe 12V. Din pacate nu am nici pregatire in electronica, nici scule, asa ca mi-ar fi util ajutorul unei persoane care are experienta cu asa ceva, din Bucuresti de preferat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Eu vad cel putin 5 puncte de liptura. Daca ajuta cu ceva camera respectiva functiona si pe masinile cu instalatia electrica pe 24V, deci piesa aia trebuia sa suporte 28 V lejer. Camera am luat-o eu de noua si a mers pe masini cu instalatia electrica pe 12V. Din pacate nu am nici pregatire in electronica, nici scule, asa ca mi-ar fi util ajutorul unei persoane care are experienta cu asa ceva, din Bucuresti de preferat. pai de ce nu o duci la un atelier uitate pe forum ca sint destui din bucuresti Link spre comentariu
Vizitator unde Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 M-am uitat la rubrica de servicii, am pus un singur post, restul sint in majoritate cereri. Acolo nu mai pot deschide topic nou pentru ca e duplicat. Pe de alta parte nu a postat aici nici un electronist si nici nu m-a contactat in privat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 (editat) M-am uitat la rubrica de servicii, am pus un singur post, restul sint in majoritate cereri. Acolo nu mai pot deschide topic nou pentru ca e duplicat. Pe de alta parte nu a postat aici nici un electronist si nici nu m-a contactat in privat. pentru ce sa te contacteze vreun meserias daca tu nu ai specizat ca ai avea nevoie de unul si eu pot sa o repar dar acum sint foarte ocupat ca am si atelieru in renovare si mai am si clientii pe cap si nu pot sai refuz si daca in 2 saptamini nu intervine nimeni cu reparatia atunci pot eu sa te ajut fara probleme tinem legatura Editat Septembrie 18, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator unde Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Problema este inca de actualitate, deci am nevoie de un meserias. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum