Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magazin debitare PAL

marius75

Postări Recomandate

Salut. Vreau sa cumpar o foaie de PAL nemelaminat din Bucuresti pentru o pereche de boxe, dar vreau ca magazinul de unde cumpar sa o si debiteze. Am ajuns de multe ori in Hornbach Berceni si stiu ca au PAL, dar nu stiu daca il si debiteaza. La fel si Dedeman Giurgiului. Sau ce variante mai am in partea de sud a Bucurestiului... Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius75

10

• stone100

5

• bogdanc2011

4

• tomalex

2

Top autori în acest subiect

Salutare tuturor! M-ar interesa si pe mine treaba asta in Craiova. Stie cineva cat costa si pe unde pot obtine o taietura dreapta? as vrea niste polite sa fac un pantofar, se gasesc gata taiate. Vreau 2 pereti verticali mai inalti la capetele politelor. O zi buna va doresc.

Link spre comentariu

HOLVER... eu lucrez doar acolo, de ani buni. Ii calca in picioare pe toti... este accesibil doar pentru profesionisti. Daca ajungi de pe strada, e mai greu.................

Hornbach debiteaza, dar debiteaza cu circular vertical, fara incizor, si la mana. Daca nenele nu are grija, se lasa cu erori maricele... ai grija. Nu se pot debita decent placi la anumite dimensiuni si formate pe genul ala de circular.

Am refuzat sa lucrez cu multi ani in urma, cu Regency. Debitau INFECT, cantuiau INFECT, transportau INFECT. Evident ca pe vremea aia nu aveam repere, acum n-as accepta nici mort asa ceva. PAL-istii de duzina sunt la ei acasa acolo. S-or mai fi schimbat lucrurile intre timp.

Cu Darel am lucrat mult, lucrau mediocru. Acum s-au dezvoltat. Nu mai stiu ce-i pe acolo. 

Foloseste MDF la incinte... nicidecum PAL! MDF de 18mm, cu ranforsarile de rigoare, eventual dublat pe baffle, este tot ce-ti trebuie...

Ca vrei tu mai gros, este strict alegerea ta. 

De la un punct incolo, trebuie sa dezvolti un proiect impecabil, si se justifica doar in cazul in care ai niste traductoare cu motoare foarte performante.

Link spre comentariu

Momentan sunt prins intr-un proiect prostesc (un "fix" al meu)...cert este ca mai imi trebuie inca o pereche de incinte din PAL. Este prea devreme sa trec la un proiect serios....

Editat de marius75
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări