Vizitator marius eu Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Salut are cineva idee daca este vreun echivalent la L6562N Link spre comentariu
Electronicserver Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 FAN7530 Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 FAN7530 se poate inlocui cu L6562D si L6561D dar trebuiesc inversati pinii 2 si 3. Azi am testat pe o sursa de samsung de 40" si merge ok. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Multumim de info.. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Acum 9 ore, bobo123 a spus: FAN7530 se poate inlocui cu L6562D si L6561D dar trebuiesc inversati pinii 2 si 3. Azi am testat pe o sursa de samsung de 40" si merge ok. E pacat de vechiul cont pe care l-ai pierdut......, spun asta ca desi ai pierdut contul, ai ramas acelasi user activ care ajuta mult forumul....Dl Vasile admin a spus intr-o postare (pe la Discutii diverse parca....nu mai stiui exact) unde am facut referire la tine, ca ai pierdut contul....si a spus ca se poate recupera contul la cerere "daca chiar se vrea", asa tin minte ca nu mai gasesc topicul...... Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Multumesc Costica,esti acelasi om inimos si saritor, tot respectul pt cei ca tine. Chiar as vrea sa il recuperez dar nu stiu ce sanse mai am. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 (editat) La 05.10.2021 la 0:27, bobo123 a spus: Multumesc Costica,esti acelasi om inimos si saritor, tot respectul pt cei ca tine. Chiar as vrea sa il recuperez dar nu stiu ce sanse mai am. Cerere la Sef, adica sai trimiti mesaj....pe mine nu a putut sa ma ajute cu recuperarea contului, ca l-am sters la cerere si inainte sa-l sterg, Sef-ul (admin) ma intrebat destul de clar: "esti sigur ca vrei sa stergi contul ?", la care eu am spus, da sunt foarte sigur !, asa ca trimite o cerere (mesaj) si Badman (admin) te ajuta sigur...glontul trebuie platit inainte.... https://www.elforum.info/profile/1-badman/ Editat Octombrie 8, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum