Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent L6562N

Vizitator marius eu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

2

• bobo123

2

• dan-a2

1

• Electronicserver

1

• 6 ani mai târziu...
Acum 9 ore, bobo123 a spus:

FAN7530 se poate inlocui cu L6562D si L6561D dar trebuiesc inversati pinii 2 si 3.

Azi am testat pe o sursa de samsung de 40" si merge ok.

:offtopic2

E pacat de vechiul cont pe care l-ai pierdut......, spun asta ca desi ai pierdut contul, ai ramas acelasi user activ care ajuta mult forumul....Dl Vasile admin a spus intr-o postare (pe la Discutii diverse parca....nu mai stiui exact) unde am facut referire la tine, ca ai pierdut contul....si a spus ca se poate recupera contul la cerere "daca chiar se vrea", asa tin minte ca nu mai gasesc topicul......

Link spre comentariu
La 05.10.2021 la 0:27, bobo123 a spus:

Multumesc Costica,esti acelasi om inimos si saritor, tot respectul pt cei ca tine.

Chiar as vrea sa il recuperez dar nu stiu ce sanse mai am.

:offtopic2

Cerere la Sef, adica sai trimiti mesaj....pe mine nu a putut sa ma ajute cu recuperarea contului, ca l-am sters la cerere si inainte sa-l sterg, Sef-ul (admin) ma intrebat destul de clar: "esti sigur ca vrei sa stergi contul ?", la care eu am spus, da sunt foarte sigur !, asa ca trimite o cerere (mesaj) si Badman (admin) te ajuta sigur...glontul trebuie platit inainte....:rade:

https://www.elforum.info/profile/1-badman/

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări