catv Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Rog daca are cineva o schema a statiei din titlu sau macar o trimitere catre un link sa posteze aici. Cu toate ca e plin gogu, nu am gasit nimic descifrabil, doar scanari de proasta calitate din care nu poti urmari nimic. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Ce problema ai la ea? Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Schema este in manualul de utilizare, manual care il poti descarca de pe "www.cbradio.nl/" Link spre comentariu
catv Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Schema este in manualul de utilizare, manual care il poti descarca de pe "www.cbradio.nl/" Chiar daca e cu intarziere va multumesc pentru trimitere. Ce problema ai la ea? Statia a luat ceva volti mai multi, conzi pe filtru de alimentare umflati. finalul sunet in scurt si operationalul cvadrublu ars si o 7806 crapata. Schimbate nu am nici un fiss nimic.De fapt nu ma intereseaza sa o folosesc ca nici permis auto nu am ci caut sa inteleg cum face comutarea modului de lucru ssb si cw .Am de gand sa ma apuc de radioamatorism si sa folosesc din ea piesele cheie sa zic asa. filtre . quarturi etc. Si cel mai tare vreau sa vad cum lucreaza pe modul fm Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Salut. Nu iti recomand sa o demolezi, deoarece aceasta statie este una din cele mai bune care s-au fabricat de catre President. Incearca sa o faci sa functioneze, pentru ca daca o demolezi nu vei avea ce sa faci cu acele piese, decat sa te uiti la ele... Link spre comentariu
catv Postat Septembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Salut. Nu iti recomand sa o demolezi, deoarece aceasta statie este una din cele mai bune care s-au fabricat de catre President. Incearca sa o faci sa functioneze, pentru ca daca o demolezi nu vei avea ce sa faci cu acele piese, decat sa te uiti la ele... Va salut si eu, nu inteleg de ce credeti ca doar o sa ma uit la ele.Credeti ca filtrul pe 10,7 si quartul aferent. bobinele acordate, finalul radio si prefinalul nu mi-ar fi de folos sa incropesc un tranceiver cu simpla schimbare de freq. la receptie ?.Mai sus ziceam ca nu posed permis de masina deci vreau sa repar statia ca sa ma bazez apoi pentru a-mi construi un tranceiveras si nu pentru a o folosi ca cb.Asa ca mai caut o schema descifrabila, trimiterea de la Dl. PINTI e la fel de slaba. Multumesc. Link spre comentariu
catv Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Sunt dispus sa platesc toate cheltuielile (scanare, expeditie etc ) pentru o schema care poate fi citita bine. Multumesc. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Este de vanzare? Ma intereseaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum