Vizitator shady13 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Salutare!Am shi eu o problema cu nero.Acum kteva saptamani am incerat sa scriu un DVD cu o versiune mai veche d nero(5.0 sau 6.0)shi knd incepea sa scrie dadea eroare p la 5%.Atunci p moment ma grabeam shi nu am mai stat sa vad care e problema.Acum 2 zile am incerkt din nou sa fac un DVD cu nero.De data asta alta versiune:7 premium.S-a intamplat aceeashi figura.Mentionez k am folosit DVD-uri:Raxon recordable 8X shi Intex recordable 4X.Intrebarile mele sunt: 1.Este problema Hardware sau Software? 2.Daca este Softwere atunci care este solutzia?PS:Sistemul de operare pe care functioneaza PC-ul este Windows XP SP2! Link spre comentariu
Vizitator andy__ Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Tipul dvd-ului? LG? Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Desfa-l si curata-l, apoi incearca din nou Link spre comentariu
Vizitator shady13 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Tipul este sony DVD R/RW shi nu cred k este cazul sa il desfac shi sa il curatz pt k nu are nici 2 ani shi nu a fost folosit la greu...dar dak asta este ultima solutzie.... Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 in 2 ani daca nu il prea folosesti nu e bine , se pune praf Link spre comentariu
Vizitator shady13 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Am uitat sa mentionez k am mai scris cd-uri cu nero 6 shi acel dvd sony fara probleme si asta dupa c am aflat d problema cu scrisu dvd-urilor Link spre comentariu
rimache Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Am avut un sony dvdrw si imi scria bine numai cd. La dvd il termina de scris, la verify iesea bine, dar dupa asta nu-l mai puteam citi. Asta se intampla cam cu 1 din 3. Am incercat cred ca toate felurile de dvd blank, dar nu am gasit unul cu care sa se inteleaga. L-am dus la garantie si acolo a mers :smt011. Am schimbat si softurile de scriere si tot asa facea.Pana la urma... :toimonster: off topic: Dupa ce l-am aruncat am aflat ca se poate bushi total cu un feon fara sa-l desigilezi si se schimba in garantieSper ca tu sa nu ai bafta mea. Incearca totusi un cd de curatare pentru inceput. Nu-i extraordinar, dar e usor de folosit. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator shady13 Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 cu nero 6.0 inainte sa imi apara lista cu add files imi apare urmatoarea alerta.Shtitzi cumva o alta versiune d dvd burner kre sa fie compatibil cu Windows XP SP2?Multzumesc! Link spre comentariu
fulmoon Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 In cazul dat as incerca urmatoarele : 1 - Update de firmware (cauta seria DVD-ului tau aici http://drivers.softpedia.com/) 2 - Update de Nero (Nero6 v6.6.X.X sau Nero7 v7.7.X.X, nu are importanta) Sunt sceptic in ceea ce priveste firma SONY si unitatile optice produse de aceasta, mai ales ca in trecut am avut probleme cu acestea si am optat pentru ASUS sau LG. "Defectul" nu poate fi cauzat de praf sau inertie ci mai degraba de incompatibilitate sau performante scazute. Ca alternativa de software poti incerca Roxio sau DiscJuggler. Totusi as schimba unitatea optica de indata. :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator shady13 Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 Multumesc din nou pt toate sfaturile p kre mi le-ati dat dar.....dupa c am formatat C/:--->partitzia cu program files am incerkt sa scriu din nou DVD....shi am reushit!cu aceleashi blankuri shi acelashi DVD wr shi a mers! :drinkers: Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 http://www.cdburnerxp.se/features.php http://www.cdburnerxp.se/testeddrives.php?search=sony o alternativa moca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum