anddy Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Salut tuturor, Combina in cauza are urmatoare problema: Arata continuu ca vrea sa caute CD4 si scrie waiting si nu pot comuta pe alta sursa gen Tuner/AUX Am desfacut-o, am crezut ca poate o pacalesc scotand mufele de la partea de CD dar degeaba, e facuta in asa fel incat sa nu treaca pe alta sursa daca nu detecteaza ca deck caseta si CD nu sunt ok...sau mai bine zis pe pozitie. Mecanismul cd-ului e destul de complicat avand sertar separat pentru fiecare din cele 5 cd-uri si oricat l-am bibilit si miscat pe acolo nu s-a schimbat nimic. Stiti vreo solutie prin care pot pacali placa de baza ca cd-ul este in regula...ma gandesc la o conexiune ceva pe placa de baza. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
nostrom Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Cum sa pacaliti placa de baza ?? e deja pacalita !!!??? Faceti toate demersurile sa gandeasca, execute logic comenzile. Link spre comentariu
anddy Postat Septembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Pai eu as vrea sa fac toate demersurile dar mecanismul cd este blocat. Am atasat o portiune de schema, as putea din contacte? iar cu optocupler am vazut ca sunt 5 ferestre, banuiesc pentru toate cele 5 cd-uri. Am miscat plasticul ala de la senzor dar pe afisaj imi arata mereu ca e ceva cu cd-4. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Poate că sertarul nr. 4 este blocat într-o poziție în care nu se închide vreun microcontact martor și de aceea așteaptă....sau partea optică nu funcționează corect și e doar o întâmplare că s-a nimerit pe poziția 4. Dar mai degrabă este ceva în neregulă cu acel sertar...încercați să vedeți ce e în neregulă cu el. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Verificati/schimbati mai intai ...push butoanele de pe panou cele mai des folosite!!! Link spre comentariu
anddy Postat Septembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Nu are microcontact pe fiecare sertar, are doar senzorul optic pentru fiecare sertar in parte. Sertarul 4 e in aceeasi pozitie ca celelalte si chiar daca le-am miscat pe toate nu s-a schimbat nimic. O sa curat/ schimb microcontactele si revin cu impresii Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 si daca scoti tot mecanismu de cd nu merge? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) si daca scoti tot mecanismu de cd nu merge?Nu mere....trebuie sa-i alinieze mecanica...cu un pic de rabdare se face. Daca nu gresesc este la fel ca la modelele anterioare și unul din inconveniente este sa nu transport/muti combina cu cd-uri in ea si fara sa blochezi mecanismul...altfel sunt sanse mari sa se bulverseze mecanica..totusi pentru a vedea daca este si altceva defect se poate sa se introduca sistekul in service mod si sa se testeze celelelalte functii Editat Septembrie 16, 2015 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 eu sincer nam reparat astfel de combina dar cred ca are o rotita cu contacte care se invirte si face anumite functii si cind comuti pe radio de exemplu rotita se invirte si face functia de radio sa inteleg Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 ...nu. Functile radio/cd/tape sunt comandate de microprocesor.nu mecanic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum