kata_tel Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Am gasit acest integrat la o firma se comercializeaza cu 3,5 lei si in alta parte 50 lei. A luat cineva din acesta mai ieftin e bun de ceva? Am nevoie de unul bun poate fi si din recuperari ms Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Am eu de foarte buna calitate nou la 40 lei cu taxele postale incluse. In general cele bune costa mai mult! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Am eu de foarte buna calitate nou la 40 lei cu taxele postale incluse. In general cele bune costa mai mult! poti cumpara de la colegu este de incredere si fara remuscari un om de toata increderea toate cele bune Link spre comentariu
Vizitator lulu58 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Daca tot vorbim de incredere,suna la Nr. de telefon 0722612763 domnul CRISTEA C-tin si cere acest integrat,probat,la un pret de 10 Lei. Doar ca nu vinde componente decit de minim 50 Lei! Are condensatori electrolitici,diferite integrate,module LCD,tranzistori si multe altele! I.C. Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 (editat) eu tot de acolo am luat,Miv.., LA 78040 si a crapat in secunda 2. m-am descurcat cu un stv recuperat.deci luati de la d-nul Toni sau cine are bun. Editat Februarie 16, 2016 de ovy83 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum