Vizitator animalu Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 ajutor va rog Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 :confuz1 Link spre comentariu
Vizitator animalu Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 ce anume trebuie sa ii fac? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Pai ce anume vrei sa faci?? Stipuleaza clar care e problema! Link spre comentariu
Vizitator animalu Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 nu am habar de unde sa incep ce trebuie facut?doar rescris softu? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Ce are vitezometru? e defect? daca da, povesteste despre manifestarea defectului.Spune ce model e.Tu chiar crezi ca lumea de pe aici poate citi gandurile?? :smt017 Link spre comentariu
Vizitator animalu Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 eu vreau sa il construiesc si nu ma pricep... senzorul de la ceasul de taxi e deja montat pe masina ceasul e codex Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Si vrei sa-ti faci vitezometru digital? Probabil ca da.. :)Eu pot sa-ti spun cum sa faci, dar cu microcontrollere, si daca imi dai mai multe detalii privind senzorul, in special numarul de impulsuri pe care il scoate, la o rotatie a vechiului cablul de vitezometru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum