Vizitator victor ponta Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Am cumparat doua astfel de componente,le-am desfacut, si am gasit la unul dintre ele o mufa BNC si doua fire ce plecau la un conector cu surub. La celalalt era si o bobina interpusa intre cele doua tipuri de conexiuni. Am nevoie de sfaturi pentru a construi un astfel de balun pentru 4 canale. Sunt patru camere HDCVI si se doreste transmisia pe un cablu FTP cat5. Camerele sunt situate pe acelasi stalp. Editat Septembrie 15, 2015 de victor ponta Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 pai si de ce va chinuiti sa construiti asa ceva? se gasesc la preturi derizorii, perechea! puneti 4 perechi de baloon si ati rezolvat problema! atentie la cablul UTP sa fie cupru sa nu aveti probleme, e totusi semnal HD! Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Decat sa dau banii pe chestii facute pe genunchi,vezi detaliile postarii initiale,prefer sa-l fac eu. Inteleg ca el doar face trecerea de la o impedanta la alta,altceva nu. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 cel conectat direct e o teapa, dar multi vad putini realizeaza diferenta.Bobina realizeaza o simertizare, in cazul cctv diferenta de ipedante intre camera si utp nu e semnificativa. toate transceiverele video fac doar o simetrizare - sunt doua bobine identice pe acelasi tor de ferita, fiecare cuplata in serie intre un surub si firul cald, respectiv celalalt surub si firul rece(carcasa)mufei.cele mai bune au o banda de trecere de cca 10MHz -din specificatiile tehnice, dar majoritatea se opresc la 6, imaginea fiind buna. daca vrei sa te amuzi construind singur poti incerca. am masurat o bobina a unui astfel de transceiver video si are - la ce am eu , gri turnat, cca 8 microH. banda de trecere nu am masurat-o. Dintr-un catalog poti alege miezul corespunzator cerintelor tale. Succes. Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Imi poti da un link cu documentatie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum