Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft de incadrat Pal -pentru incinte

Parakiosu2

Postări Recomandate

Sal la totiAm auzit ca exista un soft care de ajuta sa incadrezi unele dimensiuni din schema incintei acustice pe o placa intreaga de pal.Se foloseste pentru pierderi minime de material.Stie cineva un astfel de soft.FREEEEEEEEEEE bineinteles.Danke

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

2

• Parakiosu2

2

• ghimpe--

2

• LevyB

1

Top autori în acest subiect

Exista f multe si sunt si free unele . Eu stiu ca a folosit frate-miu unu anu trecut cand am facut o mobila. O sa-l intreb daca cumva mai stie cum se numea progr., dar maine ca acum nu e pe mess si nu-l deranjez ca doarme. Oricum programul e f. folositor, noi aveam de "asezat" vreo 100 piese de pal si iti dai seama ce era daca faceam cu creionu :echair: :smt005

Link spre comentariu

Mi-am facut si eu mobila dar numai cu vre-o 40 piese, destul de usor de asezat pe hartie cu un creion :d

Am avut 4 placi mari si vreau sa zic ca nu am avut aproape deloc pierderi. Din resturi mi-am facut un wubwoofer :smt005 Oricum merge si cu creionu daca nu ai f multe parti.. :partyman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări