Parakiosu2 Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Sal la totiAm auzit ca exista un soft care de ajuta sa incadrezi unele dimensiuni din schema incintei acustice pe o placa intreaga de pal.Se foloseste pentru pierderi minime de material.Stie cineva un astfel de soft.FREEEEEEEEEEE bineinteles.Danke Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Foaie, creion, rigla si ceva rabdare?? Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Exista f multe si sunt si free unele . Eu stiu ca a folosit frate-miu unu anu trecut cand am facut o mobila. O sa-l intreb daca cumva mai stie cum se numea progr., dar maine ca acum nu e pe mess si nu-l deranjez ca doarme. Oricum programul e f. folositor, noi aveam de "asezat" vreo 100 piese de pal si iti dai seama ce era daca faceam cu creionu :echair: :smt005 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Mi-am facut si eu mobila dar numai cu vre-o 40 piese, destul de usor de asezat pe hartie cu un creion Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Mi-am facut si eu mobila dar numai cu vre-o 40 piese, destul de usor de asezat pe hartie cu un creion Am avut 4 placi mari si vreau sa zic ca nu am avut aproape deloc pierderi. Din resturi mi-am facut un wubwoofer :smt005 Oricum merge si cu creionu daca nu ai f multe parti.. :partyman: Link spre comentariu
LevyB Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Unul dintre programe: http://www.topshareware.com/OPTIMIK-download-6642.htm http://www.newfreedownloads.com/Multime ... timik.html Pentru ce vrei sa faci ajunge...spor la treaba! Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Februarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2007 Multumesc mult baieti.Este foarte bun.Eu personal nu-l folosesc.Ma rugat un prieten sa-i fac ros.Eu iau pal direct taiat.Incodata multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum