Vizitator floricel Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Salut.Nu ma prea pricep eu la electronica deloc si daca e cineva care sa ma ajute, as fi foarte recunoscator. Am un sis audio philips pc400. Controlul de volum e pe boxa centrala. Amplificatorul e pe bas. Problema mea e ca pe boxa de pe care controlam volumul mi s-a rupt placuta integrata care facea asta si nu mai am deloc volum. Am vazut ca sunt 4 fire care merg la integrata(de aici e si on/off pe sistem). Oare as putea sa renunt de tot la acea placuta integrata si sa montez direct pe fir un potentiator de volum care sa faca ce facea integrata? Am incercat sa cumpar integrata, dar nu am gasit. Scuze daca mai e inca vre-un topic deschis pe tema asta. Am cautat, dar nu am gasit. Multumedc anticipat pentru ajutor. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Niste poze sigur ar ajuta. Daca pe acea placuta era prins doar potentiometru si butonul on/off atuncia merge renuntat la el si lipit direct pe fire. Daca pe acea placuta mai sant si alte componente eventual un integrat de control atunci nu merge. Link spre comentariu
Vizitator floricel Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Salut, Am sa pun si niste poze diseara. Momentan am lipit 2 dintre cele 4 fire intre ele si a inceput sa mearga sunetul la maxim pe sistem si il tin la 2% din pc. Sper sa nu se strice pana cand gasesc ce e de facut cu el. Mersi! Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 atunci trebuie montat un potentiometru pe firul de semnal,am facut asta sampatama trecuta la statia unui amic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum