gauss Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Adica de fratele sau ? ... Link spre comentariu
ion_vasile Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Si ceusescu a fost un patriot.... Poate cel mai mare-din toate timpurile. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Am pretenţii mai multe de la d-ta. Secu a fost o grădină mare în care unii îşi vedeau de cariere, alţii de afaceri, alţii de servit conducătorii şi puţini patrioţi. Exact ca azi în serviciile ce au apărut din ea. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Multumesc pentru aprecieri . Cu restul sant de acord . Ar fi si greu sa fie altfel ... numai ca in structurile de gen , faci ce ti se spune , indiferent de opinii . Cei care le au ... Rezultatul se dicteaza de la varf , si acela " iese " . Si la pauza , si la final . Asa si trebuie , sant institutii serioase . Cei ce nu tin directia ... institutia are " anticorpii " sa se apere singura . Nu e cenaclul Flacara , desi si acela era mai militarizat decat se vede . Si nici vreun soi de sindicat ... si acela mai " dirijat " decat cred membrii ! Editat Septembrie 15, 2015 de gauss Link spre comentariu
puriu Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 A fost un artist. Artistii nu sunt normali, altfel am fi cu totii artisti. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 "Noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi...", spunea Nichita...Ultima poezie a lui Vadim,suna ca o premonitie.A plecat intre noi, ultimul mare nationalist, dar in sensul bun. Celor care-l denigreaza si acum :" iarta-i Doamne, ca nu stiu ce fac..." A fost al nostru cu bune si rele. ”Hai, Moarte, să bem o cafea Ţi-o fac cu caimac, aromatăMai leapădă-ţi coasa cea greaŞi mantia asta ciudată. Te rog să iei loc în fotoliuNu mă supără dacă fumeziDupă cine eşti, Moarte, în doliu?De ce tot suspini şi oftezi? E foarte fierbinte cafeauaNu te grăbi, că te frigiMai lasă-mi pe cer, încă, steauaDacă eu am să mor, ce câştigi? Ai venit să mă iei în persoanăPrea mare onoare îmi faciDin toată specia asta umanăNumai pe mine mă placi?” sursa : http://www.libertatea.ro Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Poate cel mai mare-din toate timpurile.Dumneata nu ştii ce vorbeşti.Când există foarte mulţi care "gândesc" în acest mod, adevărataproblemă a acestui popor nu mai este nici fenomenul refugiaţilor,nici ISIS, nici învăţământul, nici sănătatea, etc., ci el însuşi. 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Dumneata nu ştii ce vorbeşti. DA , asa e . Uluitor , nici eu , dar nu mai conteaza ! Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Rectificare : "Noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi."..."Noi nu vrem sa fim geniali, noi vrem sa fim trimbulinzi" ~ este varianta corecta. Noi nu vrem sa fim geniali, Noi vrem sa fim trimbulinziintre nori,de sus in joslungiti, ori scurtati in oglinziNoi vrem sa ne strangem in bratetoata ziua, toata luna patrata,prin acel aer cu picioare verzi,imitandu-l o data.Si inca o data, si inca o data,noi nu vrem sa fim genialinoi vrem sa fim trimbulinzi -tristi, palizi si grei generalimari,lungi, ascutiti, decorati,morti, dusi, rataciti, secularisi pe deasupra de toate, uitati.Noi nu vrem sa fim geniali,Noi vrem sa fim trimbulinzi,legati cu o tremurata culoarein fata, la volan, de oglinzi,mereu balansand spre-un adancsi el mereu in mutare,gonind pe soseaua substantivelordin declinare in declinareNoi nu vrem sa fim geniali,noi vrem sa fim trimbulinzi,asemenea generalilor mari,schimband lumina ce-o aprinziin alta, in altul, in cu totul altcineva,asemenea generalilor mari,lungi, lati, decorati, portocalii,grei, goi, ososi, suferinzi,noi nu vrem sa fim geniali,noi vrem sa fim trimbulinzi. nichita stanescu - cantec in doi De Nichita Stanescu Editat Septembrie 15, 2015 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Dumnezeu sa-l ierte! De citeori a candidat la presidentie a avut un vot de la mine.Speram sa puna mitraliera pe cei ce nu tineau cu tara. Asemeni, insa din pacate, n-a avut sanse, si noi norocul. Era altceva acum in tara, cei ce ne conduc, erau dupa gratii garantat, ma refer la cei ce au facut nereguli, hotii, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum