Toni Marginean Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 S-a stins din viata inegalabilul . Vadim Tudor! Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 S-a dus si "tribunul". Partidul Romania Mare a ramas fara lider. Fie-i tarina usoara Link spre comentariu
daniel_88 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Pe bune?????? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Pe toate programele de stiri puteti gasi trista veste. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) In ultimul timp C.V.Tudor arata destul de rau. L-am vazut acum citeva zile la TV, nu mai stiu pe ce program. Se vedea ca sufera,ca este bolnav,cu toate ca nu vroia sa arate asta. Editat Septembrie 14, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
daniel_88 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Sincer, e o mare pierdere pentru tara...pacat, sa-i fie tarana usoara. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Dumnezeu sa-l odihneasca! Pacat, a plecat un bun istoric si politician. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Da...s-a dus şi . Vadim Tudor!Trist....mereu uităm că suntem ”trecători” pe acest pămînt! Păcat.... s-a mai dus un Mare Patriot!...dincolo de toate acuzele care i s-au adus. Nu ştiu dacă mai sunt mulţi cum a fost el în politica românească! Să-i fie tărâna uşoară! Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 pacat ..Dumnezeu sa l odihneasca Link spre comentariu
razvan-l Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu
florinellll Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Fie-i ţărâna uşoară. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Dumnezeu sa-l ierte! De citeori a candidat la presidentie a avut un vot de la mine.Speram sa puna mitraliera pe cei ce nu tineau cu tara. 1 Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Link spre comentariu
svsu Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 ULTIMA CAFEAHai, Moarte, să bem o cafeaŢi-o fac cu caimac, aromatăMai leapădă-ţi coasa cea greaŞi mantia asta ciudată.Te rog să iei loc în fotoliuNu mă supără dacă fumeziDupă cine eşti, Moarte, în doliu?De ce tot suspini şi oftezi?E foarte fierbinte cafeauaNu te grăbi, că te frigiMai lasă-mi pe cer, încă, steauaDacă eu am să mor, ce cîştigi?Ai venit să mă iei în persoanăPrea mare onoare îmi faciDin toată specia asta umanăNumai pe mine mă placi?Hai să-ţi ghicesc în cafeaE bine să ştii ce te-aşteaptăO cumpănă grea vei aveaDar tu te descurci, eşti deşteaptă.Eşti tot timpul în criză de baniAici, te asemeni cu mineDe ce să fim noi duşmani?Eu te-nţeleg cel mai bine.Lumea te aplaudă de departeÎn zvon de corridă, olé!Fii bună şi-ntoarce-te, MoarteSă văd: după tine ce e?Acum eşti captivă la mineAm vrut să-ţi arăt, draga meaCă nu-mi este frică de tine:Ţi-am pus şoricioaică-n cafea.. VADIM TUDORNoaptea de duminică spre luni6 spre 7 septembrie 2015 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum