balasmihail Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Am primit acest lcd cu mentiunea venita de la alt depanator ,,placa digitala defecta-lipsa placa". Nu stiu daca sasiul TPM9.1E LA este corect. Placa TCON este model 6870C-0310C pentru panel LC420WUN-SCA1. Problema este urmatoarea: la conectare se aprinde ledul albastru pentru circa 10 sec dupa care se stinge lent. Pe cupla de pe placa de alimentare CN902 tensiunile sunt corecte, cu exceptia celei ON/OFF care la conectare este 5v si dupa ce apas pe buton devine 53mv. dar nu se mai modifica la o noua apasare, tensiunea PS_ON este 3,3v in permanenta. Ecranul nu se lumineaza si nu apare nimic, dar lampile se aprind la intensitate maxima cat timp este ledul aprins, iar dupa stingerea ledului raman aprinse la jumatate din intensitate. Din pacate nu detin schema pentru a face niste masutatori pe modulul TCON sau pe placa de baza. Ma puteti ajuta cu o schema sau cu ceva sugestii? Va multumesc Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) cred ca aici este manualul http://elektrotanya.com/philips_tpm9.1ela_42pfl3007h_312278519231.pdf/download.html citeste si http://www.elforum.info/topic/99595-philips-42pfl3007h12-firmware-update-tpm91-e/ Editat Septembrie 14, 2015 de naetv Link spre comentariu
balasmihail Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Multumesc naetv, asa este aici este manualul service. In privinta defectului are cineva o sugestie? Link spre comentariu
balasmihail Postat Septembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 In ultimul numar din SERVICE TV am gasit tensiuni pentru aceasta placa si puncte de masura, pentru cei interesati. Link spre comentariu
balasmihail Postat Septembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Am facut masuratorile tensiunilor pe modulul TCON, conform revistei Service Tv nr.28 pag.81 si singura tensiune diferita fata de ce este trecut acolo este VGH care in loc de 24v la mine este 28v. Acum pot sa va spun ca tv-ul pleaca in power ON, apare sigla PHILIPS pe ecran, care dispare dupa circa 5 secunde, dar lampile raman aprinse. Daca dau din telecomanda CH+ sau apas butonul de POWER ledul rosu clipeste o data si toate tensiunile de pe modulul TCON dispar si lampile raman aprinse la jumatate din intensitate. La o noua apasare pe CH+ sau POWER ledul clipeste dar nu se mai intampla nimic, tensiunile nu mai apar pe placa TCON. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum