Vizitator Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Erau bune si vre-o citeva cuvinte......ce se programeaza cu adaptorul respectiv si panglica aceea, care banuiesc ca e mufa de la display...... Editat Septembrie 17, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 http://www.elforum.info/topic/118794-programare-kb9012/ Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Erau bune si vre-o citeva cuvinte......ce se programeaza cu adaptorul respectiv si panglica aceea, care banuiesc ca e mufa de la display...... Cu acel adaptor PEB-1 se poate programa memorile nand flash , serile de KB90xxx , it8xxx si prin acea pamblica se programeaza la laptopuri prin conectorul tastaturii (asa banuiesc eu) serile de cipuri it8xxx si KB90xxx + cipurile de bios pc gen W29EE011P@PLCC32 si mai multe modele etc. La urma urmei nu viteza de citire/scriere conteaza ci ceea ce stie face si cat de corect o face. Da asa estetoate cele 3 programatoare pina acum nu mia dat niciodata gres citeste corect memorile pe care le stie si nu da gres , dar eu am vrut sa fac un test care citeste mai repede o memorie ca am vazut pe un forum strain ca beprogul citeste mai repede ca RT809F si zice ca este o chinezarie si este mai lent RT809F dar am vazut ca este destul de rapid de alte programatoare , pe mine nu ma deranjeaza ca citeste mai repede sau mai lent un programator doar sa o faca corect , dar nici sa nu astepti 20 de minute si la urma sati dea eroare atunci iti vine sal arunci dar asta nu se intimpla la programatoarele aceste pe care le am , si iti propun sa faci si tu un test cind ai timp cu o memorie care am testat eu sau cu o alta memorie si pune rezultatul aici , as fi curios sa vad daca este asa de rapid programatoru beprog cum se spune Pe acel forum se spune ca se merita un programator de firma ca beprog ca se cunoaste diferenta la citire si isi merita toti bani dati pe el , eu sunt covins ca este destul de bun dar din pacate nul detin inca sa fac teste asa ca de asta te rog sa faci un mic test . Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Am eu Beeprog. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Eu am versiunea 20160909 care este ultima aparuta Link spre comentariu
orgasmo Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Cu un programatorul RT809F/H prin conexiune HDMI/VGA se citeste/rescrie/editeaza continutul EDID folosind optiunea 24_02#ISP. Utilizand aceasta "metoda" cu unele utilitare ce se pot atasa in Tool Chain se pot citi ISP diferite dispozitive folosind conexiunea HDMI sau VGA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum