Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

str 41090 este echivalent cu str f6654?

Vizitator Cornel Cercel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

2

• dan-a2

1

• naetv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ai mai intrebat si aici http://www.elforum.info/topic/107450-pot-inlocui-str-f6654-cu-str41090-sau-cu-str50103/?do=findComment&comment=1234331

de ce trebuie sa infiintezi mai multe topicuri pentru acelasi subiect ? nu este prima oara si nu este normal :smt107

pe linga ca nu sunteti prieten cu limba romana , nici cu electronica nu prea aveti nimic in comun - cum spunea dan cod  "Am mai intalnit nu odata din cei care puneau CI cu 8 pini nu conta ce scrie pe el." asa si dumneavoastra vreti sa puneti orice integrat , sau daca este din sursa trebuie sa mearga in sursa , indiferent ce a avut in montaj

Link spre comentariu

• [*]
GrupMembri [*]Posturi active19 [*]Afișări profil105 [*]Titlu membruDEPA [*]Vârstă72 ani [*]AniversareMai 24, 1943 [*]Sex
Posted Image Habar n-am
[*]Locatie
cercelcornel438
[*]Interese
interese personale

lasatil in pace ca este incepator  :rade:

Link spre comentariu

Asa este  , de la tv-urile cu lampi  pana la cele  cu  integrate moderne este cale lungA !!

Integratele  mentionate de dansul se gasesc in magazinele de componente  , de exemplu 

str 41090   costa 6 lei !!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări