Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Crossover LEM XO203

Vizitator Budiul Daniel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

In caz ca nu ai inteles din explicatiile de pe site, uite si o explicatie mai pe intelesul tuturor: jucaria ta imparte sunetul in 3 benzi: joase, medii si inalte pentru a fi amplificat apoi de 3 amplificatoare diferite care vor ataca 3 boxe diferite, de joase, medii si inalte. Asta pe fiecare canal. E o jucarie pentru discoteci, cluburi, concerte in piata orasului etc.P.S. Ce mai e la combinat? Mai e in picioare sau l-au taiat si l-au dat la fier vechi? Veneam in delegatie pe acolo acum vreo 16-20 ani.

Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel

Combinatul nu mai este. La-u taiat de tot. A acum taie furnalul 1. Atat a mai ramas. Am inteles ce face acest crossover, dar l-as putea folosi cumva pentru sistem 2.1. Poate as putea uni cumva mediile cu inaltele(iesirile). Ce stiti se poate fol 2.1 ? Adica sa merg cu el stereo pe medi si inalte pe un singur amplif. si parte de joase pe alt amplif mono. De vandut daca e de vanzare vb cu prietenul meu, fiindca nu vreau sa-l vand fara sa stie el. Am vazut ca nou costa 200E. Acum nu stiu cat o vrea pe el fiindca eu nu-l pot vinde fiindca imi e tovaras.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări