Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Ce stie crosoverul acesta LEM XO203 Crossover ?. L-am primit de la un prieten. La ce l-as putea folosi? Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Mai multe detalii http://www.msag.uz/lem/crossoveren.htm Link spre comentariu
zal Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 In caz ca nu ai inteles din explicatiile de pe site, uite si o explicatie mai pe intelesul tuturor: jucaria ta imparte sunetul in 3 benzi: joase, medii si inalte pentru a fi amplificat apoi de 3 amplificatoare diferite care vor ataca 3 boxe diferite, de joase, medii si inalte. Asta pe fiecare canal. E o jucarie pentru discoteci, cluburi, concerte in piata orasului etc.P.S. Ce mai e la combinat? Mai e in picioare sau l-au taiat si l-au dat la fier vechi? Veneam in delegatie pe acolo acum vreo 16-20 ani. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Se muta.! Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Combinatul nu mai este. La-u taiat de tot. A acum taie furnalul 1. Atat a mai ramas. Am inteles ce face acest crossover, dar l-as putea folosi cumva pentru sistem 2.1. Poate as putea uni cumva mediile cu inaltele(iesirile). Ce stiti se poate fol 2.1 ? Adica sa merg cu el stereo pe medi si inalte pe un singur amplif. si parte de joase pe alt amplif mono. De vandut daca e de vanzare vb cu prietenul meu, fiindca nu vreau sa-l vand fara sa stie el. Am vazut ca nou costa 200E. Acum nu stiu cat o vrea pe el fiindca eu nu-l pot vinde fiindca imi e tovaras. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 La ce boxe vrei sa il fol? Si daca vrei sa vinzi...sa ma anunti si de un pretz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum