Vizitator g.balan Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Mi-am cumparat recent un mixer de care sunt relativ multumit (Tapco mix 50).Are control de volum atat pe iesirea de casti cat si pe iesirea principala.Problema e ca volumul iesiri de casti este dependent de volumul iesirii principale, deci implicit nu pot asculta in boxe la un volum foarte mic, iar in casti foarte tare ceea ce e cam deranjant. Am cautat schema mixerului si in mod surprinzator am si gasit-o. Daca as modifica schema principala precum in poza atasata ar fi ceva schimbari semnificative a sunetului sau ar putea aparea alte probleme? Link spre tot pdf-ul ce contine schema completa a mixerului: http://elektrotanya.com/tapco_mix50_service_manual_plastic_power_jack.pdf/download.html (sper ca nu se considera reclama sau ceva asemanator). Link spre comentariu
walldemar Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Primul inconvenient ar fi nivelul de semnal ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum