Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

siguranta termica DENON DRA 365RD

alex_07

Postări Recomandate

Salutare

am un amplituner DENON dra 365rd pe care l-am suprasolicitat si s-a intrerupt siguranta termica

si as dori sa stiu daca il pot folosi fara aceasta siguranta termica, sa fac un strap pe ea?

sau sa pun una si sa o montez pe exterior si anume pe transformator?

si daca o montez pe exterior ce model as putea pune?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex_07

5

• zal

3

• naetv

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Dacă ai acces la terminalele siguranţei, o ştrapezi şi gata, ampliful merge. Dar de acum te bazezi pe siguranţa lui de reţea. Oricum trafo a fost chinuit, te poţi aştepta să crape primarul în cel mai rău caz.

Link spre comentariu

Dacă ai acces la terminalele siguranţei, o ştrapezi şi gata, ampliful merge. Dar de acum te bazezi pe siguranţa lui de reţea. Oricum trafo a fost chinuit, te poţi aştepta să crape primarul în cel mai rău caz.

da am acces la terminale ei dar vreau totusi sa pun o siguranta termica lipita de traf ca sa nu termin de tot primarul.

acum nu stiu la ce temperatura sa fie ca sa nu ard primarul

Link spre comentariu

Pana la ce temperatura crezi ca rezistenta izolatia de pe sarma de bobinaj ?

poate rezista pana la 155 grade celsius dar depinde in primul rand de calitatea materialui folosit

Editat de alex_07
Link spre comentariu

da am acces la terminale ei dar vreau totusi sa pun o siguranta termica lipita de traf ca sa nu termin de tot primarul.

acum nu stiu la ce temperatura sa fie ca sa nu ard primarul

am schimbat de curind la un amplificator TECHNICS si era de 133 grade , la cum arata sigur era originala , nu se vedea umblat la traf

Link spre comentariu

Pune totuşi una la maxim 100*C, e o temperatură ridicată şi aşa. Eu aş fi pus una de 85*C.

.............

În fond, cine vă pune să încingeţi bietele amplifuri la chefuri, cînd ele nu au fost construite ptr aşa ceva?  :scarpin

Link spre comentariu

Pune totuşi una la maxim 100*C, e o temperatură ridicată şi aşa. Eu aş fi pus una de 85*C.

.............

În fond, cine vă pune să încingeţi bietele amplifuri la chefuri, cînd ele nu au fost construite ptr aşa ceva?  :scarpin

o sa pun la 85*C sa fiu mai sigur

ampiful a fost imprumutat unui prieten si asa mi l-a adus

Link spre comentariu

dupa cum am mai scris aici aceea siguranta termica e calculata nu la temperatura ci la numar de ore......pt a fi aruncate aparatele si cumparate altele....de .....societate de consum.......am strapat astfel de sigurante la amplificatoare care au functionat decent ca nivel de solicitare si temperaturi...si totusi a cedat.....strap pe ea si nu au fost probleme ani de zile...si astazi se afla in functiune

parerea mea

spor si bafta

Link spre comentariu

Am mai scris-o pe asta:

Amplifurile, maşinile, periuţa de dinţi şi femeile nu se împrumută.

Pentruca le primesti inapoi cu siguranta termica dusa.

corect

altadata sa imi fie invatare de minte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări