Vizitator Reparatii Calculatoare Smartphone Frankfurt Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 doresc sa montez eu si cu unchiul meu telecamere la noul restaurant care va fi deschis in curand si vrem sa montam 6 camere de supraveghere.Am incercat sa ma informez de pe google, am citit atat despre dvr cat si despre nvr, insa doresc sa fiu mai mult informat pe aceasta tema.Rog sa ma sfatuiti in achizitionarea unui aparat si camere de preferat sa transmita imaginea prin wi-fi ( adica nu doresc fire decat cel pentru alimentare), sa inregistreze si bineinteles sa poate fi accesat de pe smartphone. Am gasit aceasta combinatie :http://www.ebay.de/itm/HIKVISION-DS-7600-Serie-digitaler-8-Kanal-Videorekorder-DS-7608NI-E2-A-NVR-8CH-/301699592968?hash=item463eb27308 http://www.ebay.de/itm/HD-720P-onvif-IP-Kamera-H-264-CCTV-Outdoor-Camera-Ausen-IR-Kamera-Nachtsicht-DE-/231498996774?hash=item35e66a5c26 Pareri? Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Or IP,WI-FI...trebuie sa te hotarasti. Eu zic ca n-ai nevoie de WI-FI. Asa cum ai un cablu de alimentare poti duce si semnalul video,folosind utp. Eu tocmai mi-am luat Dahua si sunt foarte multumit. Hikvision ,de asemenea. Camerele sunt HDCVI suficiente si pentru conditii mai ''grele'' decat un restaurant. Cauta camere dome,daca totul este la interior, la unul dintre cei doi producatori. DVR-ul se conecteaza la internet si de acolo poti avea acces la imagini. Alte modele permit si intrarea in meniu de pe telefon. Frunzarind prin datele tehnice,oferite pe saiturile lor,te poti orienta foarte usor. No-name de pe e-bay....lasa-le. Mai ales ca au acelati pret cu camerele de la firmele mai sus mentionate. Camera aleasa de tine nu este wi-fi ci doar ip, dupa cum scrie pe acolo. Are inconvenientul unei lentile de 6mm iar senzorul nu este 1/4 ci 1/29 indiferent ce ar spune ei. In rest o chinezarie jalnica la supra pret. Link spre comentariu
Vizitator Reparatii Calculatoare Smartphone Frankfurt Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Or IP,WI-FI...trebuie sa te hotarasti. Eu zic ca n-ai nevoie de WI-FI. Asa cum ai un cablu de alimentare poti duce si semnalul video,folosind utp. Eu tocmai mi-am luat Dahua si sunt foarte multumit. Hikvision ,de asemenea. Camerele sunt HDCVI suficiente si pentru conditii mai ''grele'' decat un restaurant. Cauta camere dome,daca totul este la interior, la unul dintre cei doi producatori. DVR-ul se conecteaza la internet si de acolo poti avea acces la imagini. Alte modele permit si intrarea in meniu de pe telefon. Frunzarind prin datele tehnice,oferite pe saiturile lor,te poti orienta foarte usor. No-name de pe e-bay....lasa-le. Mai ales ca au acelati pret cu camerele de la firmele mai sus mentionate. Camera aleasa de tine nu este wi-fi ci doar ip, dupa cum scrie pe acolo. Are inconvenientul unei lentile de 6mm iar senzorul nu este 1/4 ci 1/29 indiferent ce ar spune ei. In rest o chinezarie jalnica la supra pret. Exclud optiunea prin cablu deoarece, cineva s-a trezit in ultimul moment ca are nevoie de camere, acu am rezolvat cu electricianul sa lase cate o priza in fiecare loc unde va fi amplasata camera.Este un restaurant elegant si nu doreste calburi. NVR-ul este ok zici? Ce imi spui despre camera DOME? care e diferenta. Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 http://www.dahuasecurity.com/en/us/category.php?cid=539 http://www.dahuasecurity.com/en/us/category.php?cid=540 Dome sunt camere de interior. Nu are rost sa cumperi pentru conditiile de exterior Camerele IP sunt muult mai scumpe. Exclud optiunea prin cablu deoarece, cineva s-a trezit in ultimul moment ca are nevoie de camere, acu am rezolvat cu electricianul sa lase cate o priza in fiecare loc unde va fi amplasata camera. Daca poate lasa cate o priza unde va fi camera,presupun ca poate trage si un ftp ieftin prin acelasi traseu si nu mai lasa priza ci doar cablul de date prin care se rezolva si alimentarea+video. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum