maxente Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Unde ai gasit finalul asta JCV8034 ca am si eu nevoie de unul tot pentru un aparat JVC dar modelul KD-R461 ? Aparatul a baut diverse lichide chiar pe pinii acestui integrat Da-mi un link catre foaia lui de catalog, te rog. Nu dau deloc de acest integrat pe gogu Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Nu e echivalent cu TDA7560A ? Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 O fi, da daca nu am nici-o informatie de catalog n-am decat sa speculez ! Vad ca la capsula si numarul de pini ''bate'' O sa incerc sa ii urmaresc traseele de pe cablaj sa il compar cu TDA7560 Link spre comentariu
ort3ov Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 (editat) maxente eu am gasit finalul pe un aparat identic dar care avea alte defecte dar este bun si un tda7560 (cu toate ca are numai 25 de pini si nu 27 ca si JCV8034 ) si nu mai lipesti pinul 1(TAB) al acestuia ! Stima Editat Septembrie 28, 2015 de ort3ov Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum